MihrimahVeAnnesiii Melikeakar Evet idrar yolu enfeksiyonu için akşam yatarken için içtikten sonra tuvalete gitmeyin
Melikeakar Bebeğe etkisi oluyor mu kızlar gerçi doktor yazdı ama insan kimyasal bişey de kullanmak istemiyor
Gagi Her gebeligimde en az 3 4 kere kullanıyorum. Enfeksiyon küçükse güzel sokturuyor. Yatmadan iç gece tuvalete çıkma. Bebeğe zararı olmayan bi ilaç. Direk mesaneye iniyormuş çünkü. Doktor kuzenim öyle demisti
arzm28 Melikeakar benn kullandım ama geçmedi smdi yine verdi yine kullancm ishal yapti beni yanında birde antbytk verdi ne geçmez bi enfeksyn biktim ya
Annebaba23 Melikeakar ben de bu gece kullanicam inşallah gecer, siz kullandınız mı mide bulantısı falan yaptı mi
arzm28 Melikeakar ilkinde 2 gunde gecti smdi 2yi icicem bakalm o kac gun surcek biktm su enfeksyn illetindn
arzm28 Melikeakar 27 haftalk olcam canm akinti oluyor su gbi hemde bide böbrek ve karin agrisi oluyor bu 3.kez enfeksyn oluşum inan bi rahat yüzü yok su enfekyndan sag tarafa hic yatamiorm böbrek agrisindn
Melikeakar arzm28 ya kıyamam ben sana ya rabbim yardımcın olsun. İlaç kullanımının bebişe bi zararı olmuyor di mi? Ben daha çok yeniyim ya 8. Haftamıza yeni girdik inan korkuyorum bebeğime bişey olcak diye kendimi suçluyorum
arzm28 Melikeakar doktor verdiğine göre kullan canm yapcak bir seh yok ilerleyince daha tehlikeli ben ilk 14 haftalkken olmustu antbytk kullanmstm sonra yine oldu monurol killandm smdi yine oldu hem monuruol hemde antbytk kullngrm