annelerdenbiri Tazeanne2408 çok sevindim biraz olsun korkularınızın hafiflemesine inşallah en güzelleri nasip olur 🙏🏻
annelerdenbiri NBA çok teşekkür ederim ankara şehir hastanesinde süreç güzeldi pişman değilim sizde memnun kalırsınız umarım 🙏🏻
Efraimmm annelerdenbiri yaa doğumuma 45gun kaldı o yüzden normal doğum düşündüğüm için sordum hakkınızı helal edin bilgileriniz için teşekkür ederim
Zenkarnec annelerdenbiri çoğalır hayırlısıyla inşallah tahminimce haftadan dolayı benimde erken doğum riskim var da o yüzden sordum iyi geliyormuş ben hiç gelmez diye korkmuştum
annelerdenbiri guzel_anne1 34 haftada perine masajı yapmaya başlamıştık onun dışında unutmazsam hurma yemeye çalıştım havalar güzelken her gün yürüyodum, inşallah hayırlı güzel doğumlarınız olur 🌸
annelerdenbiri Karaaslan çok şükür öyle şiddetli diş ağrısı yaşamadım 😇 sancı şiddetliyken zor illaki ama sürekli sancı çekmiyosunuz geçtiği aralıklarda kuş gibi hafif oluyosunuz kabız olmuşsunuz gibi ıkınma hissi geliyo karın ve bel ağrısıyla😊
annelerdenbiri Gamze23_65 vakit yaklaştıkca her gün rüyalarımda doğuruyodum o kadar stres yapmıştım 😅
annelerdenbiri Catmama çok teşekkür ederim, 1.56 boyum minyon oluşumu şu sebepten söyledim hamileliğimde de sadece küçük bi göbek oldum onun dışında fazla fazla kilolar almadım vücudum hep rahattı son ana kadar rahat hareket ettim 😇 yaparsınız Allahın izniyle 😊😅
Deryy dilarakocc benimde alttan muanede dr demişki kendi kndine normal doğum için biraz nazlı (ilk defa böyle bi muane oldğm için kasılmamın çekinmemin normal oldğnu düşünüyorum dr ne bilsin tabi 😅)) Ben doğurdum sıfır panik kendimi çok sıktım asla salmadım olağan anı yaşadım sancımı çektim kendi kendime destek oldum vs. dr şok oldu orda itiraf ettiki çok zayıf görünüyordnz bu kdr kolay olcağını beklemiyordum😅hatta yanıma doğum yapmak üzere olan arkdşını getrdi tanıştırdı ona destek verdim fln 😅😂😂 Yapımdan dolayıda kimse benden beklemiyordu galiba Oyüzden o önyargıları yık geç 🥂😁
annelerdenbiri GizemSanmaz teşekkür ederim korkmayın hayırlısıyla kavuşun miniğinize hep bebeğinize odaklanın ağrılar geçici bi süreç sonu mucize unutmayın 🥰
annelerdenbiri Beris teşekkür ederim, sancılar son anlarda zordu ama sürekli sancılı olmuyosunuz gelip geçiyo geçtiğinde hiç bişeyiniz kalmıyo bol bol dinlenebiliyosunuz 🥰