guzel_anne1 annelerdenbiri Normal doğum olması için öncesin de neler yaptınız acaba doğumunuzun kolay olması için vs: bende normal düşünüyorum da
annelerdenbiri guzel_anne1 34 haftada perine masajı yapmaya başlamıştık onun dışında unutmazsam hurma yemeye çalıştım havalar güzelken her gün yürüyodum, inşallah hayırlı güzel doğumlarınız olur 🌸
Karaaslan annelerdenbiri annelerdenbiri diş agrisuyla kiyaslayan oluto ya diste beyne kadar oldugu icin malum sanci onumu animsatiyor
annelerdenbiri Karaaslan çok şükür öyle şiddetli diş ağrısı yaşamadım 😇 sancı şiddetliyken zor illaki ama sürekli sancı çekmiyosunuz geçtiği aralıklarda kuş gibi hafif oluyosunuz kabız olmuşsunuz gibi ıkınma hissi geliyo karın ve bel ağrısıyla😊
Gamze23_65 annelerdenbiri peki🤗sizde de doğum öncesinde stres korku kaygı yada sezeryan mi olsam fikri varmiydi
annelerdenbiri Gamze23_65 vakit yaklaştıkca her gün rüyalarımda doğuruyodum o kadar stres yapmıştım 😅
Catmama annelerdenbiri öncelikle gözünüz aydın sağlıklıca büyüsün miniğiniz inşallah 🤲🏻🤗 minyonum demişsiniz ya kusura bakmayın ama boyunuz kaç diye sorsam ☺️ ben de minyon ve kısa bir birey olarak normal doğum yapacağıma pek inancım yok 😅
Seda5454 Catmama valla canim bende 1.50 boyum normal dogurdm banada ebe dedi onceden boyu 1.50 olanlarn dogumu zor diye ben dogurdm hemde 3250 dogdu dokotr dediki masallah dedi kendin kucucuksun dedi hemde bagirip cagirmadn dogumunda uzun surdu ugrastirdi biraz kzm bizi ama yinede kendin kadar bebek dogurdn masallah kiz dedi kilolu kadinlar boylularda 2 kilo anca dogurdu ayni anda doguma girdk kizla onun karni kocamandi kucucuk bebek dogurdu yaparsn kendine guven
annelerdenbiri Catmama çok teşekkür ederim, 1.56 boyum minyon oluşumu şu sebepten söyledim hamileliğimde de sadece küçük bi göbek oldum onun dışında fazla fazla kilolar almadım vücudum hep rahattı son ana kadar rahat hareket ettim 😇 yaparsınız Allahın izniyle 😊😅
Fenogretmeni annelerdenbiri allahım sağlıkla büyütsün darısı bizlere inşallah çok sevindim kolay olmasına
GizemSanmaz annelerdenbiri normal doğum istiyorum ama son zamanlarda içime bir korku gitmişti sayende o korku geçti bir rahatlama geldi bebeğini sağlıkla büyüt inşallah 🙏😍 darısı hepimize 🙏❤️❤️
annelerdenbiri GizemSanmaz teşekkür ederim korkmayın hayırlısıyla kavuşun miniğinize hep bebeğinize odaklanın ağrılar geçici bi süreç sonu mucize unutmayın 🥰
Beris annelerdenbiri meraklı tek nefeste okudum. Rabbım sana bagıslasn tek bişey sormak istıyorum sancılar dayanılacak gibimiydi.?
annelerdenbiri Beris teşekkür ederim, sancılar son anlarda zordu ama sürekli sancılı olmuyosunuz gelip geçiyo geçtiğinde hiç bişeyiniz kalmıyo bol bol dinlenebiliyosunuz 🥰
Gul-ay-6728 Bir arkadaş sormuş kısa boyla doğum nasıl oldu gibi ama hiç korkmasın ben 1,54 boyundayım ilk doğumum normal yaptım suni sancı ile 3,4 saat sancı çektim sadece sonra bebeğimi kucağıma aldım Kısa boylular normal doğurabilir kendinize güvenin
Nisatkbs annelerdenbiri kız ben yanlış posta yazmışım Allah beni napmasın😂😂neyse burayı da okudum mutlu oldum en azından 😍sağlıcakla büyüt inşallah minnoşu♥️🙏
Berru dilarakocc yani yani masil öyle birşey söyler doktor benim iki çocuğum var biri 12 diğeri 8 yaşında şuanda 29 haftalık gebeyim.Panik atak hastasıyım her doktora gittiğimde alttan bakacak diye aklım çıkıyor o an panik atagim tutuyor ve titreme başlıyor bütün vücudum Kasım kasım kasılıyor.ama iki çocuğumuda normal yaptım.Doktorum senin moralini bozmuş sanki alttan bakılan herkes çok rahat yatıyor catala
dilarakocc Berru ya o aleti hart diye sokup sonuna kadar iteleyip birde açıyolar ya açtıgı kısmı biraz acıttı o yüzden kastım doktorda dedi sen burda bile rahat duramıyosun normal doğumu çok zor yaparsın diye🤷🏻♀️ Bende duruma bıraktım hangisi olursa diye akışına
Seda5454 Valla bende kizimi 38. Haftamda normal dogurdum benimkide boyle aksiyonlu dogum oldu suyum geldi sabah saat 10 gibi biz kayinvalidemdeydik son haftada esim evde tek birakmak istemedi cantam falan hazirdi sonra ev halkini uyandirdm dedim suyum geldi inanmadilar neyse gittik ettik hastaneye agrim sancim yok beni aldilar iceri muaynede 3 cm acilman var yayis ciktim anlatiyorm inanmadilar onlar beni cikicak saniyorlar sonra yatirdilar bekledim ettim orda sonra acilmam yoktu bana serum taktilar serumu cok az yedim ama ben paso yuruyorum koridorda serum sisesini tutarak hoc yatmadm kadinlar bagrisiyor sonra bende heo gezindim kizidlar ama takmadim pilates topuyla rahatlattim sonra beni ara ara muayne ettiler 5 cm oldu sonra yine baktilar ettiler sanci cok cekmedm allahta yardm etti kadir gecesiydi dua ettim hep en son 7 8 cm de beni aldilar masaya doktor ikin falan dedi alttan bana bir acilma fitil gibi birsey attilar ondan sonra bir sanci geldi catalda buldum kendimi ikin falan derken benim minnak kizim tam dlgucakken karnimin yukarsina kacti ebeler geldi cebire cevire tekrar yola soktu bastira bastira bende ikina dogurrtular kesi atmis onu bile anlamadm doktor neyseki sag saglim aldim 3250 dogdu gayette iyiydik ben sogukkanliyim oyle panik yapmadm iyide gecti ilk kizimda boyleydi bakalm yine hamileym buda kiz 25 haftadayiz ins kolay olur 😂😂
Tugcemm61 annelerdenbiri Ya ne kadar güzel bir doğum hikayeniz var maşallah 🧿 darısı başımıza. Tamda normal doğum bana öcü gibi gelirken biraz daha olumlu baktım. Ya size bişey sormak istiyorum ne zamandan sonra dayanılmaz bir ağrı oluyor ya da dayanılmaz bir ağrı oluyor mu? Düzenli gelen sancılar çok mu kötü yoksa sadece doğum esnasındaki mi en kötü ah lütfen açıklayın yoksa sezeryan düşünüyorum bu gidişle🤦♀️
annelerdenbiri Tugcemm61 5 dk ya düşünce ben biraz zorlandım ama ordan sonrası çok hızlı ilerliyo zaten🌸