Seyma_ck Habibeyilmaztas mantar olan tüm gün kapakları çıkarmamış olabilir yani kullanım şekli yanlıştır.Öyle tüm gün tutulmuyomus kapaklar göğüste hava alması gerekiyormuş
Gizemmela heleninannesi06 bende e bebekteki indirimden alsam mı diyorum ama hiç baby mom marka kullanan görmedim acaba nasıl ürünü sitesindeki yorumlar genelde iyi 🤔
kuzeymomsss Gizemmela bence baby mom alacağınıza silverana marka almanızı öneririm genelde o marka öneriliyor aralarında sadece 10 TL fark var çünkü 🌸
Gizemmela kuzeymomsss şimdi şikayetvar.com a baktım zaten çok sorun yaşayan olmuş hep kararmış alanların o yüzden almam ebebekten teşekkürler ☺️
Gizemmela Zub34 evet kararma çok olmuş resimde eklemişler bir tanesininki resmen aylarca yıkanmamış çaydanlık içi gibi olmuş o yüzden ebebekten almicam yazık günah çöpe para atacağıma biraz daha ekler iyisini alırım
Gizemmela mirage333 en azından memnuniyet çok olan bi marka olsun 😅 baby mom hiç öneren görmedim bu forumda ama diğer markaları çok yazanlar var
Aselinkooo heleninannesi06 alan Bi arkadaşım Asla tavsiye etmiyorum hiç Bi işe yaramadı dedi. Ama öven de çok Tamamen kişiye göre Demekki. Almadım ihtiyaçta duymadım olmazsa olmaz bişey değil 😊
heleninannesi06 Aselinkooo bende iptal ettim ürün hakkinda güzel yorumlar olmayınca krem almıştım bakalım inşallah ihtiyaç olmaz olursa öyle alacağım