heleninannesi06 Daha önce kullanan var mı dedikleri kadar etkili mi alınması gerekenler içinde mi anneler
Habibeyilmaztas heleninannesi06 ben henüz almadım çünkü bir arkadaşım çok memnun, diğer arkadaşım da mantar oluşmuş maalesef. Biri ısrarla al diyor diğeri sakın öyle bir hata yapma diyor ama benim de gönlüm almamaktan yana.. 😊
iremss heleninannesi06 ben çok memnun kaldm acı yara yaşamadım kremde kullanmadım emzirip göğsünüzü havalandırıp kapağı takıp kullanmıştm
mylittlelamb heleninannesi06 ben kullanıyorum henüz 9 günlük anneyim hiç kreme ihtiyaç duymadım gerçekten anlatıldığı kadar var ben almayacaktım normalde arkadaşım zorla verdi kesinlikle kullanmalısın diye iyi ki de vermiş baya iyi bişey
heleninannesi06 Habibeyilmaztas Yaa e bebekte indirime girmiş bende alıp almamak arasındayım çevremde de hiç yok fikir alabileceğim mucizevi gibi anlatıyorlar ya hep
Dlkkoge Habibeyilmaztas bir sürü marka çıktı ama onla alakalı olabilirmiki yada kişiden kişiye değişiyor demekki
Aycan051415 Habibeyilmaztas o mantar olan arkadaşın hiç mi çıkarmamış bi hava alsın diye sonuçta oradi nemleniyo hiç mi kurulmamış bnce kullanım hatası yada Ürün sahte
Seyma_ck Habibeyilmaztas mantar olan tüm gün kapakları çıkarmamış olabilir yani kullanım şekli yanlıştır.Öyle tüm gün tutulmuyomus kapaklar göğüste hava alması gerekiyormuş
Habibeyilmaztas iremss Aslında ben göğüslerim yara olacak diye korkuyorum. Bir yandan da havasız kalırsa nemden dolayı bende de mantar olur mu acaba diye düşünüyorum. Kafalar karışık 🤷
Gizemmela heleninannesi06 bende e bebekteki indirimden alsam mı diyorum ama hiç baby mom marka kullanan görmedim acaba nasıl ürünü sitesindeki yorumlar genelde iyi 🤔
mirage333 heleninannesi06 999 al dediler bana saf gumüş olduğu icin daha iyiymis. Digerinde karışım oluyormus
heleninannesi06 mirage333 teşekkür ederim denk gelmedim indirimden dolayı şuan dikkatimi çekti vallahi 🙈
Dlkkoge heleninannesi06 ben aşırı memnun kaldım bence çok çok iyi ilk hafta emzirirken resmen canım gidiyordu acıdan 2 günde toparladım kapakları alınca
Dlkkoge Habibeyilmaztas içinde kalan sütünüz sayesinde düzeliyor göğüs uçları zaten aslında sizi rahatlatıp iğleştiren kendi sütünüz
Aryaece17 mirage333 e bebek indirimlerini nereden takip ediyorsunuz ,uygulamayı indirdim ama yarın ne indirimli göstermiyor
Hayatinmelodisi heleninannesi06 kesinlikle emziren anne için çok gerekli. Ben çok kullandım 2.ye de sakladım. Ben silverette almıştım ama bence diğerleri de olur.