Sema97 minomino Bursa da yaşıyorum fsm de özel bi kliniğe gidiyorum doktorun kendi muayenehanesi var benden kan aldı Ankara’ya gönderdi ordan da Amerika ya gitmiş
Sema97 Momydemet sordum özellikle cinsiyete bakılmıyor diye açıklama da yazıyor dedi bende anlamadım internette her yerde cinsiyet çıkıyor yazıyor. Perşembe muayene var yüz yüze de konuşacağım cinsiyet söylemezse 15haftalık olacak.
Momydemet Sema97 firmadan firmaya değişiyor demekki,biz Eurofins firmasında yaptırdık, söylediler cinsiyeti
Educator Momydemet ben de eurofinse yaptırdım. Söylemek yasak dedi ısrar edince ilk cocugum ne olsa razıyım dedim. Uzatmadı erkek dedı🤣
Sema97 Educator gerçekten mi 🥰🥰 çok sevindim teşekkür ederim. Doktor önden gidiyor boy kilo olarak demişti ama ben inanamıyorum 4kilo verdim düzgün yemek yemiyordum meğer sağlıklıymış çok şükür
Babyco Sema97 sonuçlar nasıl , nelere baktılar sadece down olmasına mı bakılıyor hastalıklara ya da sadece genetik bozukluklar mı ? Ve kaç tüp aldılar
Sema97 Babyco sonuçlar güzel çıktı bı sıkıntı yokmuş 1tüp kan aldılar sadece down sendromuna baktılar. Ultrasonda hep detaylı bakılıyor herşey normal diyor doktorum