boymomyz Sevvaldogan benimde öyleydi bebeğimi kaybettim 1 ay inmesini bekledim şimdi tekrar düşünüyorum göğsüm şiş mi değil mi anlamıyorum 🙄 çünkü 85 ken çok büyümüştü sonra 80 e fln indi süt çekildi . Yarın olcam mı regl bakalım
boymomyz Sevvaldogan hayırlısını diliyorum kuzum rabbim hepimize hayırlısını versib 🤲🏻 Adetten sonrada düzelme olmadı olsada bende anlasam ilk reglim normal gününde oldu smdi 2 gün gectim testte negatif 🤦🏻♀️
ipekveannesi Firdevs33 benim test yapmaya niyetim yoktu annemin ısrarıyla 18 gün sonra yaptım net bir şekilde pozitifti. İnşallah sizinde öyledir
Hgmom1 htcmuhammed Bu arada hani 2 gün geldi durdu ve sonra pembe sonra kahverengi geldi şimdi yok. Ya birde ben her zaman kullandığım takvim 3 Şubat yedek olarak indiridgim takvim 2 Şubat diyordu şimdi ben hangisini soyliyim doktora
Hgmom1 htcmuhammed biliyor musun o da muaamma 😅🥴 geçen ay 7 ocakta olacaktım 5 te gece pembe leke geldi dedi bu adet kanı prolaktin süt hormunu yüksek dedi ilaç verdi şimdi bu ayda tuhaf oldu 🥴 İnşallah gebelik vardır Rabbim nasip etmiştir
htcmuhammed Hgmom1 ben kanama ve lekenme disinda baska belirti yasamadim kuzum herkeste farkli oluyor Sende de belirtiler var mi kasik agrisi mide bulantisi v.s
Hgmom1 htcmuhammed göğüslerim hala şiş mesela damarları belirgin bel ağrısı da çok ayakta durunca oluyor 1 saat en fazla druabiliyorum
Hgmom1 htcmuhammed merhaba canım gebelik yok. Prolaktin hormonu yine yüksek çıktı ondan büyük ihtimalle