Azra_Mom Hgmom1 bu belirtilerle nasıl bu kadar bekledin birde leke gelmiş hemen sabah ilk idrarla gebelik testi yap bence ona göre varsa pazartesi kan vermeye gidene kadar dikkatli davranırsın benim ilk günler leke geldi doktor istirahat verdi mesela
Hgmom1 Azra_Mom vallaha ben adet oldum sandım dün dolapları falan düzenledim hep o akşam kasıklarım ağrımisti mesela hala göğüslerim şiş ve hani kahverengileşti. Birde tam adet günü geldi şuan sadece peçeteye silince pembe leke geldi
Sevvaldogan Hgmom1 ben hamile kaldığım zamanda adetime daha 15 gün vardı göğüslerimde felaket bir şişkinlik sütyen takamıyordum yatarken üstüne yatamamıştım bian meme kanseri miyim felan diye şüphelenmiştim hiç aklıma hamilelik gelmemişti 😃
boymomyz Sevvaldogan benimde öyleydi bebeğimi kaybettim 1 ay inmesini bekledim şimdi tekrar düşünüyorum göğsüm şiş mi değil mi anlamıyorum 🙄 çünkü 85 ken çok büyümüştü sonra 80 e fln indi süt çekildi . Yarın olcam mı regl bakalım
Murvett Hgmom1 bebek yerleştiği esnada beğendiği yer çok damarlı bi yer ise evet olabilir ama net sonuç için beklemeden bi doktora gitmelisin en azından emin olup stres yapmaman için ve adetse eğer stresten o da gelmeyebilir
babynil @Hgmom1 pihti be kirmizi kan cok olumlu olcak seyler degil ama gununuzin gecmesini bekleyip vern
htcmuhammed Hgmom1 ögrendikten sonra basladi kanamam hastaneye gittik 1 hafta yattim 6 7.aya kdr da progestan kullandkm Simdi oglum 16 aylik 2.ye hamileyim bu hamileligim de de lekelenmem oldu kahverengi yine dusuk riski vardi simdi 31+6 haftaligiz 😊
htcmuhammed Hgmom1 amin cnm Istiyorsan darisi sana insaAllah hayirlisiyla 🌸 Haberdar et olur mu beni de
_y0 Ben de bu ay 2 gün regl olmuştum orkide yada tuvalette gelmiyordu peçeteye silince AP açık pembe renk geliyordu kanlı akıntı gibi geliyordu ama negafti inşallah senin vardır canım
ipekveannesi Firdevs33 benim test yapmaya niyetim yoktu annemin ısrarıyla 18 gün sonra yaptım net bir şekilde pozitifti. İnşallah sizinde öyledir
Rumeysayenerkurt Hgmom1 ben adet oldum normal çocuğada ilaç kullanıp yumurtalıklarımı şişirerek hamile kaldım, o yüzden adetim bittikten 10-15 gün sonra evde yaptığım gebelik testinde çift çizgi çıktı