NeseA Kkkrks canım öğrenirsin ben sürekli devlet hastanesine gittim 1 tane doktor var oda suriyeli cinsiyeti söylemiyor kimseye günah diyor hangi yıldaysak:) sonra başka hastaneye gittim doktor direk söyledi hiç sormadım bile
Meloss93 Kkkrks özel hastanede öğrenebilirsiniz bence 😊 biz 12+6 günlükken doktor kesinlik verdi cinsiyetinde 😊
Acemi_annee1 Kkkrks özel hastanelerde 14. Haftadan itibaren daha net konuşuyorlar. 12 haftada erkekse eğer belli ediyor cikintidan dolayı ama 14 15 beklemek daha sağlıklı olur gibi
Kkkrks NeseA Devlet hastanesinde geç söylüyorlar bildiğim kadarıyla Doktorun Suriyeli olması da bir etken olmuş tabi senin için 😊
ikizlerinannesi97 Benimde içime erkek doğuyor 😊 Salı gün ögrenicem nasipse. 2 kızım var acaba bunu erkek istiyorum diye mi öyle hissediyorum acaba diyorum ama çevremdeki herkez erkek olucak diyor çok karışık duygular içerisindeyim 😅😅🤷♀️
catidaki_kedi Kkkrks hiç bi fikrimiz yok. Burda da okuduğum kadarıyla değişme ihtimali sardı beni cinsiyet konusun da. Sonraki kontrolü beklemek en iyisi galiba inşallah değişmez tabi de tam olarak emin olmayı beklicem 🙂
Kkkrks catidaki_kedi Siz her ihtimale karşı İki cinsiyet ismi de belirleyin o zaman Değişme durumu varsa 🌸
catidaki_kedi Kkkrks 1 ay daha beklicem bakalım. Rabbim gönlümüzdekini hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizin 🌺
Meloss93 Kkkrks biz hiç erkek ismi düşünmemiştik hep kızımız olur diye kız ismimiz bile hazır 😊 ama ben ilk andan beri erkek hissediyorum 😊 Bugün öğreneceğiz bakalım 🥰
Pinar-25 Kkkrks oglumda bende hamileligimi öğrendiğim an dedim erkek bu göreceksiniz herkese derdim oğlum oldu 4 yaşında şimdi kıza hamileyim 37 haftalık olduk ama bunda oglumdaki gibi hissedemedim 😂
Liyalina Kkkrks erkek hisettim kız dedi ama tahminden bulundu kesin demedi halende ogrenemedik kendini göstermiyor dedi doktor diger doktorda küçük belli dgl dedi
bluees1207 Kkkrks ben erkek diye hissediyorum rüyamada 2 kere erkek olarak girdi . 10 haftada doktor kız bu dedi pek inanamadım 12. Haftada. Başka bir doktor ikili taramayı yapan hekim erkek dedi bugün kendi doktoruma kontrolüm var bakalım o ne diyecek 😊 hislerim doğrumu görücez .
aselkiz Kkkrks Ben her iki gebeliğimde de hem hissettim hem rüyamda gördüm çok şükür de doğru çıktı. Bi oğlum var şimdide kız bebişe hamileyim🤲🏻🧿🤗
Zls27 Bende erkek diye çok hissettim hatta 12 haftalık olduğunda ben sağ kaşığın üstünde pit pit ediyor korkuyordum bu ne diye herkes erkek dedi Şuan 14 haftalık oldu bebiş hala cinsiyetbbelirdiz
tucee-98 Hamile kalmadan önce bile ilk çocuğumun erkek olacağını hissediyordum, hamileyken de hep erkek hissettim. Eşimle konuşurken hep oğlum diye çıkıyordu ağzımdan, öyle de oldu 🥰