Tugcakir Kkkrks hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hisettim cinsiyeti gösterene kadar hep hissim aynıydı 21+3 haftalik erkek bebisim olacak inşallah 🥰
catidaki_kedi Kkkrks ya Alp çok kullanılıyor. Yağız Alp çok duyuyorum. 🤗 ay inşallah bizim ki değişmez senin de gönlünde ki nasip olur 🥰♥️
Kkkrks catidaki_kedi Bizim etrafımızda hiç bu isim yok Ömer Alp istedik bu yüzden 💕 Sizin var mı önereceğiniz isim ?
catidaki_kedi Kkkrks hiç bi fikrimiz yok. Burda da okuduğum kadarıyla değişme ihtimali sardı beni cinsiyet konusun da. Sonraki kontrolü beklemek en iyisi galiba inşallah değişmez tabi de tam olarak emin olmayı beklicem 🙂
Babysharkdutdutdut Kkkrks 9+2 yiz çin takvimi bazı hesaplara göre bakan arkadaşlar hep erkek dedi ama içime kız doğuyor nedense. Hayirlisiysa Rabbim nasip eder inşallah 🥰
Babysharkdutdutdut Kkkrks İnsallah🥰 ilk hamileligim de erkek hissediyordum oğlum oldu, şimdi eşimin ağzından da hep kızım kızım çıkıyor. İnsAllah nasip olur🥰
Kkkrks Babysharkdutdutdut Benim eşim de hep kız kız diyor ama sen erkek hissiediyorsan kesin erkektir diyor Anneler hisseder 🌸🥰
Elif_avc_ Asilsmommm 😂😂bende ta en başından berı kız hıssedıyorum Birsuru kıyafet. Toka banda falan kaydediyorum ama erkek olcak heralde 😂😂 pazartesı ögrencem teyzeleri 🤰😁😁
Kkkrks Elif_avc_ Yaaa ne kadar heyecanlı bende çok merak ediyorum Bende 11inde ikili test yaptırıcam Ve bu haftalarda bazı doktorlar tahmin edebiliyormuş 🥰
Budiss_Moms Kkkrks Hep erkek hissettim doktor ilk haftalarda kıza benziyor deyince kafa tuttum hayır ben erkek hissediyorum diye😂😂 sonraki haftalarda erkek olduğunu gördük 🙈😂
saresk Kkkrks bende daha cinsiyetini bilmiyorum 9+5’iz, ama çok fazla erkek hissediyorum 😅 Tabii ki önemli olan sağlıklı olmaları ama her annenin içerisinde bir his oluşuyor bence 😄❤️
NeseA Gerçekten benim 6.hissim çok kuvvetli birde Balık burcluyum:) affedersin eşimle çocuk kararı aldığımız zaman ilişkiden sonra içime erkek doğdu eşim kız dedi ama yinede söylemedim erkek hissettiğimi geçen gün öğrendim Erkek💙
Kkkrks NeseA Kaçıncı haftada öğrendin cinsiyetini 🥰 Bende böyle erkeğe kesin gözüyle bakıyorum artık o kadar yüksek hissediyorum Kız derse doktor şok olurum 💕 Tabii ikiside olsa çok sevinirim Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏🏻