Zky2019 MerveeD evet canım 42 44 arası değişti hep oğlum ilk zmanlar uysaldı sonradan değişti yardım edenimde olmayınca hepsi gitti :)
Merve_0109 MerveeD ben 60 ile hamile kaldım 80 kiloyla doğum yaptım ve şuan 63 kiloya düştüm mutluyum 😅
MerveeD Akca01 bende aslaa evde tartılmıyorum ama kontrole gttgımde tartıyırlar 🤦♀️🤦♀️ bugün 9 kılo aldığımı görünce şokkk oldum aynaya bakıp bakıp durdum 🙈🙈😂😂
Akca01 MerveeD dojtor tartısı daha çok ölçüyor sanki 🙈🙄 Evde yuruyuse başladım bende iki gundur 🤣🤣 biseyler yapmam lazımdi.
MerveeD Taze-annee Valla benım ki yatmaktan yürüyüş yapamıyorum eşim de evden calısıyor yemek ye tw karşısına uzan sabah kahvaltı yap uzan ondan kaynaklı
Sumbulu Kizlar hamile olanlar icin deilde genel olarak limonlu kahve kullanan oldumu kilo vrrmrk icin faydasi olan varmı bnmde bi 10 kilo vermem lazim
MerveeD Zky2019 yaaa maşallah ne güzel kılo vermişsiniz Allahım analı babalı buyutmeyı nasip etsın inşallah 💜
twobabymommas MerveeD Merak etmeyin ne kadar alırsanız alın doğumda gidiyor 2. Gebeliğim tecrübeyle sabit😍 ilk gebeliğimde 14 kilo ile gitmiştim doğuma normal doğumdu şimdi nasıl olacak bakalım