Ryhn Bayanlar Bana da bu fikir😯 17 + 6 yim Acik kahverengi lekelenme var çok abartılı değil gibi ama yine de korkuyorum ilk hanileligim ve uzun bir aradan sonra oldu ilk zamanları progestan kullanmistim ama hiç kanama falan yoktu
Aydemir Arkadaşlar 18+2 oldum. 18. Haftaya girdiğimde bariz belli şekilde hissettim hemde tüm gün hiç durmadı oğlum. Şuan 2 gün olacak hiç hissetmiyorum böyle de kötüymüş hissedip sonradan hiç hissetmemek . Bu durum normal midir sizce.
Derya341986 Aydemir cnm bnde dün nerdeyse hiç hissetmedm oluyo arada mesela denedim patlıcan yiyince 1 gün boyunca oynamıyo bal yiyincede durmuyo
Ryhn Mgyldrmzclk aslında epey oldu herşey yolundaydı şimdi doktorum verdi kanama olmadığı sürece lekelenme normal dedi açık kahve.
GamzeYigit lovin4you canım bende aynı senin gibiydim çok bekledim ama 17+6 da hissetmeye başladım şu an 18+2 yiz çok şükür sabret elbet hissedeceksin 😊🙏🏻👼🏻
Janset2105 hayathayal evet ya bende de 3.4 gündür var oturamıyorum karnımın üstünde batmalar sol tarafıma ani giren ağrılar felan başladı bende onları araştırıyordum internetten büyüdüğü içinmiş bende 17+4 deyim
Aydemir Ryhn ben 16 haftada falan hissediyorum sandım ama 18. Haftaya girdim net şekilde anlaşılıyor. Çok farklı bir his çünkü hissedince anlarsınız hemen onun olduğunu. Ama insan her gün hissetmeyince korkuyor.
Aydemir Derya341986 çok teşekkür ediyorum yorumun için ☺️ umarım bi an önce ben burdayım der hemen bi kaç kaşık bal yiyeceğim şimdi 😊
Aydemir Derya341986 çok şükür hissettim hareket etti oğlum canım merak ettiğin için teşekkür ederim ☺️ sanırım uyuyor bu bebişler😊