hayathayal 17+4 üm. 3 gündür karnımda bir gerginlik var. Bilhassa karnımın üstü ve altında sancılar oluyor. Iki buklum otursam karnim aciyor. Sizdede boyle mi🤔
Calasun hayathayal 18+2 gerginginlik bende mevcut ama ilk defa net hissettim bugün oğlumu bayram sabahı kıpır kıpır bütün gün dokunsan ağlıcak moddo dolaştım😓 fazla alıngan oldum 🐣hormonlar sanırım🤔
Elos hayathayal 20+3 olduk. Hamile olduğumu anladığım günden beri karnım rahatsız bi huzursuz, şişkin gergin gazlı
iremby hayathayal evet aynen 17+1im karnimda ve kasiklarimda siddetli veya hafif agrilar oluyor. Egilip yerden bir sey alamiyorum. Karnim gerginlesti gibi.
Ssshhh Ben 18+ 1 oldum benimde böyle karnımın üstü bazen ağrıyor yada altı ama çok uzun sürmüyor bide böyle dayanılmayacak gibi değil ayrıca kalkıncada ağrıyor yavaş kalkıyorum o yüzden
hayathayal Ssshhh evet aynen benimkide oyle dayanilmaz degil. Ama tecrubesiz olunca insan ne oldugunu anlayamiyor😁
Glstn Galiba normal bişey bu.benim de ağrı yapıyor.Bebeklerimiz büyüyor ya ondandır.😍Ama ağır bir ağrı değil😊
DilayKarata Bende 16+3 üm karnım hep gece agrıyor kaç sefer kalkıyorum gece normal gunde sıkıntım yok sukur bırde hıssetmek istiyorum ilk gebeliğim ne zaman hissedebılırım kı 😌😐
Ssshhh DilayKarata ben 16 da hissediyordum 18 hafta olduk dün net olarak yer değiştirdiğini gördüm karnımda bi taraf bi taraftan daha büyüktü karın 😂
Yarenelibol Normal canm bnde 18+0 geçen hafta ölüyorum sandm hala devam ediyor geçmiycek 9 ay çekicez gibigeliyor herkesde bu sıkıntı var 😩Hissetmedim henüz hiç
ikizlerimveannesi Ben de 18+1 oldum son iki haftadır ağrılar arttı karnım geriliyor sanki bir de kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor arada sürekli bir ağrı yok tabi gelip geçiyor bir süre sonra yine de tedirgin oluyor insan
Oyakubra hayathayal Geçen bende post açtım 17 haftalığım ozellikle oturupta kalkınca gobeğimin altında ağrı oluyo yürüyunce geçiyo
lovin4you Kızlar ben de 17+3 ama bebeğimi hissetmiyorum, 16 haftadan itibaren hissedenleri okuyunca hem çok korkuyorum hem moralim çok bozuluyor stres yapıyorum resmen niye hissetmedim diye .Siz de durum nasıl
Gozdemaya lovin4you ben de çok korkuyorum 16+2 yim 15.haftada hissedenler var nekadar güzel diyorum 😔
GamzeYigit lovin4you canım bende aynı senin gibiydim çok bekledim ama 17+6 da hissetmeye başladım şu an 18+2 yiz çok şükür sabret elbet hissedeceksin 😊🙏🏻👼🏻
Reyhankarabiber 19+1 im ve daha emin olmamakla birlikte yeni yeni hissediyorum ilk gebeliğim ve baya zayıf biriyim telaş yapmayın yani 22.haftaya kadar normalmiş hissedememek