ElaMirza Bebeğe kayınbabanızın ismini koyarmısınız arkadaşlar.. Kayınbabamın ismi Ata kendisini de cik sevi-yorum Âmâ biz Alpaslan isminide cok istiyorduk. Bügun kayınbabamın ismini olmasını istiyor gibi bi konu geçti yani istiyor. Sizce ne yapmalıyım.. Alpaslan mı Ata mi hangisi daha guzel lütfen fikirlerinize ihtiyacım var
Mervecan ElaMirza kayınbaban hayattaysa konulması bana saçma geliyor. Ama vefat etmişse Gönüller’i kalmasın diye koy. İstediğin ismi çağırırsın zaten
Deletedmom206 ElaMirza ben kendi babamin ismini koymak istedim babam vefat ettı kayınbabam da gönül koyması 2 ismi olsun dedim Onuda koydum rahmetli babam ismi Muhammet kayınbabaminda Ali ikisi cok uyumlu oldu
Baharun2 ElaMirza Allahtan güzel ismi varmış canım ona şükret başkaları küsmesin diye ne isimler koymaya mecbur kalıyo 😂
Sirvanaydiner ElaMirza benimkisi yaşamıyo eşimde iki isim koyalım birisi yahya olsun dedi kıramadım. Ama yaşasaydı bırakmazdım ismini😬
Mutlulugum Bende istiyorum kayınbabamın ve babamın ismini koymayı ama eşimi daha ikna edemedim. Ata güzel bir isim bence.👍🏼
hayathayal Benim esim cok istiyordu babasinin ismini. Baktim kayinpederimde baya mutlu. Bizr koymaya.karar verdim. Önüne ahmet ismini istedim. Ahmet aziz koyacagiz insallah. Insan kalbi kirmaya degmez. Tabi anlamli bir isim olmali.
Lalamehtap Ben eşim istiyor diye koydum. Sonuçta onun da evladı :) kayınpederim de hayatta ayrıca. Senin işim modern en azından şükret 😀 ben Vahip koydum ama kullanılmıyor. Sadece kimlikte kalıyor. Kendim Mirza istiyordum onu koyduk ve kullanıyoruz.
pamuk_anne Ben onaylamazdim, açıkçası oldukça gereksiz buluyorum her şeye eyvallah ama bu isim konusunun anne babanın özgür iradesi ile karar vermesi gereken bir mevzu olduğuna inanıyorum. Birileri sevinsin diye kendi istediğim isimden feragat edip evladıma başka bi isim koymayı hiç istemem. Bu kişi kendi annem babam da olabilir eş ailesi ile ilgili değil, yanlış anlaşılmasın. Herkesin ismi kendine özel olmalı...
Edizefeninannesi Büyüklerin adının konulması hep bi saçma geldi bana özellikle eşimin de çoçuğu o istedi kırmak istemedim pardon da onunki babada bizimki ne ağaç kavuğundan mı çıktın sen fikir alırsın tabi ama sırf birisinin gönlü olacak diye bebeğine isim koyma