Esmaakdag Busu48 b12 vitamin ıgnesı vuruluyorm d3 de kullandım normal vıtamın ve kan hapıda kullanıyorum 68 ıle hamıle kaldım boyumda 1.72
Hayalll Busu48 evet cnm kmse inanmior 7 aylik olduguma gobekde sivri olunca erkek saniolar ama.kiz 😀😀😀
Hayalll Busu48 cnm abur cubur yk ekmek yok sadece saglkli besleniyorum sik ogun ama azar azar yiyorum ztn cok kolay kilo alabilen bri deilim nomaldede...yediklerm bebege yaramis msallah :) dktorda bole gderse nrmal dogumun kolay olr dedi insallah ole olur
Duyguentrk 17+4 üz. 73 ile başladım 64 -65 ile deVam ediyorum. İlk aylar verdim daha almadım.cinsiyetini daha öğrenemedik maalesef 🙄😊😊
Busu48 Duyguentrk Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 Bişey kalmamış cinsiyeti öğrenmeye de umarım gizlemez kendisini 💝
GultenAtk Seyma_ decavit ve gyno ferro kullaniyorum canim ekmek tuz hamur isini cikardim hayatimdan bebegim suan 2kg ben degil bebegim kilo aliyor
SinemOrkun 28+4 -5 kilo :) 73le hamile kaldım şu an 68im. Ben kustuğum için 10 kilo civarı verdim. 4,5 kilo-5 arası aldım.
Zhrnc Hatice3 ben kalrım herhalde ya 1 haftada 300 g almısım cünkü 😂 Sende gayret et de en fazla 1 kilo daha alalım 😊