Busu48 Hanımlar 24 hafta bitmek üzere Allah nasip ederse eğer bi erkek evlat bekliyorum bu zamana kadar 5 kilo aldım. Sizde durumlar ne? Kaç haftalıksınız? Cinsiyetler nedir? 🤡🤰🏻👶🍼
Seyma_ GultenAtk nasıl basardınız? Vitamin hapları kullanıyormusunuz ? Dikkat etsemde düzenli almaya basladm artk
GultenAtk Seyma_ decavit ve gyno ferro kullaniyorum canim ekmek tuz hamur isini cikardim hayatimdan bebegim suan 2kg ben degil bebegim kilo aliyor
Esra___ Esmaakdag size sarılıp ağlamak istiyorum şuan 😂 kendim gibi birini buldum sonunda burada 30 küsurlu haftalardayım 7 kilo aldım 5 kilo aldım yazanları okudukça depresyona giriyorum ben de 27 haftada 12 kilo aldım🤦🏻♀️
Hygieia Busu48 her zaman yediğim gibi yedim bi gün fazla yediğimi farkettiysem ertesi gün az yedim.. bi de şansıma iştahım da açılmadı ekstra sadece gerektiği kadarını aldım. Hamile kaldığımda zaten 5 kilo fazlam vardı ama🤭
Esmaakdag Busu48 b12 vitamin ıgnesı vuruluyorm d3 de kullandım normal vıtamın ve kan hapıda kullanıyorum 68 ıle hamıle kaldım boyumda 1.72
Atakandenizmoms Busu48 gayet iyi beslendim ilk 4 ay yiyemedim 80 le dewM ettim 4 aydan sonra kilo vermeye basladım suan bebegım gayet iyi gelişiyor 2200 kg doktorum da bu duruma baya şaşırıyor