cikilob Bebegim000 aynı durumdayım. Son beş gün ama yok. Ruhen ve bedenen yıprandım çok. Sağlıklıca gelirler insallaj🤲
Gulikorkmaz Bebegim000 ay inşallah sağlıkla alırsın kucağına ❤️ darısı bize inşallah biran önce gelsinler 😍
Bebegim000 Gulikorkmaz canım nişanım geldi 15 dkkada bir sancım var ama dayanıyorum bakalım 5 dkkaya düşerse acile gideceğim
Bebegim000 amineravza Allah razı olsun canım 8 günüm kaldı uygulamaya göre , dün gece acile gittim sancım çıktı fakat açılmam yoktu yatışa almadılar pazartesi tekrar kontrole çağırdılar
Bebegim000 amineravza açılma ve yeterli sancı yok ise vermiyorlar maalesef, bide nişan gelmesi hemen doğum olması işareti değil dedi doktor bazen haftalar bile sürüyor dedi
yaseminan Bebegim000 benim ilk doğumum normal doğumdu ama yarın kontrolüm var belki hemen sezeyan yapar doktorum
Bebegim000 yaseminan belki gelir sizinki çünkü ilki normalmiş benim daha ilk gebelik ondan korkuyorum sezaryen olmaktan
Bebegim000 Gulikorkmaz benimde çok zorlu geçti vakit bulunca doğum hikayemi yazacağım zaten , bende kontrol diye gittim yatışa aldılar