BuFi2012 Kızlar son 4 gün ama ne gelen var ne giden. Pazartesi hastaneye yatışım yapılacak büyük ihtimal. Suni verilcek... Varmı benle aynı durumda olan ?
Zhrnc BuFi2012 8 benimde Hiç suni istemiyorum artık hurma yemekten de Gina geldi Sağ kasıgım bir haftadır ağrıyo yürüyüşte yapamıyorum:( Napcaz böyle biz
Espbulut BuFi2012 son 1 😭😭😭 ne gelen vaaaar ne giden 😪 bende önümüzdeki hafta suni ile Doğum yapıcam eğer hala gelmezse 😭
BuFi2012 Zhrnc bende hurma yiyodum hep ama bu aralar bıraktım😩 bayram telaşesinden hareketleri vs herşeyi bıraktım valla nasıl olsa pzartesi suniyi yicem diye. İnşallah kolay geçer
BuFi2012 Espbulut inşaAllah gelir canım kendiliğinden ya daha var. Muayenen yapıldımı varmı açılma falan
bhmndls BuFi2012 canim ben de 27 agustos genel anesteziyle sezeryan :)(Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)
Ozlemmmmm BuFi2012 suni verilcek diye doktorun mu dedi cnm benimde son dort gun doktorum cumartesiye kadar bekle o gunden sonra dogumhaneye git her gun demsiti sadece acaba 41 haftaya mi tamamlayacaklar anlamadim senvozele mi gidiyosun
BuFi2012 Ozlemmmmm ben özele gidiyorum canım. Doktorum söyledi. Ben tüp bebek tedavisiyle sahip oldum yavruma doktorum 40 ı tamamlayınca suni veririz dedi riske atmaya gerek yok dedi. Kendi gelmesini bekledik şimdiye kadar ama gelmiyo maalesef 🤷🏻♀️
Babytmr BuFi2012 son 6 ama arada gelen sancı hariç gelen giden bi belirti yok 😬 eylüle kdr beklicez dedi doktorum olmazsa suni sancı verilcek banada
Didemalkanendik BuFi2012 bnm bebek ters canm maalesef inşallah çok kolay doğumun olurr Allah yardımcımız olsun