Minnakkurabiyeveannesi27 Bebislerimiz kaç kiloydu anneler gelişimleri nasıl doğum için doktorlarımız ne diyor hadi paylaşalım 🥰
tugbaacng Minnakkurabiyeveannesi27 2 hafta önce 1650 gramdı, 32. Haftada olması gereken kilosuydu. Şimdi 32ye girdik bakalım 2 kilo oldu mu 🤤
Prenslerinannesi_ Minnakkurabiyeveannesi27 biz 2050 grm olmuşuz doktorumuz plasentanın olgunlaşmaya başladığını doğumun son haftalara kalamayacağını söyledi bakalım artık sağlıkla gelsinler 🙏🐣🙂
Minnakkurabiyeveannesi27 tugbaacng Busra2013 Nur_23 Halide_70 Prenslerinannesi_ Filizz123 iki_melek_annesi Mrv1007 Prenseslerimm_3 Superisi_34 guzelbebegimmmmm Maşallah güzel anneler rabbim hepimize de evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Halide_70 Bebeklerimden küçük olanı yani kızım 1700 gr oğlum 2002 gram oldu artık. Kızım biraz küçükmüş. 🤗🤗
Filizz123 Minnakkurabiyeveannesi27 32. Haftamda 2330 grmdı cnmm 35 de gittiğimde 2880 grmdı şimdi 37 de gdczz bakalm kaç kg oldu☺️
iki_melek_annesi Minnakkurabiyeveannesi27 Dün gittim 30 haftalık bebeğin kilosu 1 750 gr olmuş kızım doğumu sezeryan olacak doğum günümde belirledik Allah izin verirse Bi sorun olmazsa 1 NİSAN dedi doktor eşim yurtdışında çalıştığı için doğum tarihini aldık izin alıp gelecek yurtdışından
Durununannesi46 Minnakkurabiyeveannesi27 32+1de gittim 1900 gram 44 cm olmuştu kızım. Normal haftasını yakalamış bu ay dedi doktorum. Bir önceki ay sizi korkutmak istemediğim için bir şey dememiştim ama baya gerilemişti korona etkilemişti dedi 1040 gram 35 cmdi 28.haftada 😞 korona meretinden sonra kendimi zorladım 1 ayda 900gram aldırdım kızıma. Tabi kendim de 3 kilo almışım 72 olmuşum 🤷🏻♀️ 34te tekrar gideceğiz bakalım o zaman ne diyecek. İştahımda azalma başladı bu hafta nedense 🤷🏻♀️
Minnakkurabiyeveannesi27 Durununannesi46 kuzum hiç canını sıkma asıl bu haftalarda bebekler ki aliyormus benim doktorum öyle dedi muz,ceviz,süt ve kaşar tüketimine özen göster ekmek tüketme yogurdunu da aksatmadan ye bunlar sana kilo yapmaz ama bebeğe bayağı kilo aldırıyor
_handenurrr Minnakkurabiyeveannesi27 saol canım günde 1 litre süt tüketiyorum heralde ondan bebek biraz kilolu
Durununannesi46 Minnakkurabiyeveannesi27 yoğurt 2-3 kase ancak yemişimdr hamilelik boyunca. Hep unutuyorum canım da çekmiyor. Aslında yemem lazım iyi hatırlattın canım. Her gece kaşarlı tost yedim bu da hem bana hem bebeğe kilo yaptı işte 😄 ekmeksiz doymuyorum mutlu olmuyorum 😂🙈🤭
Minnakkurabiyeveannesi27 Durununannesi46 Kuzum tost hem yağlı hemde senin için iyi değil işte normal kaşar peynirini doğra ekmeksiz bir şekilde tüketmeye çalış günde en fazla toplam yediğin ekmek yarım olsun onu gecersen bu defa senin için sıkıntı olur