Abc34 femme bnde öyle 10 gündür kocayı yanıma yaklaştırmıyorum. Bebiş vardır diye. O kadar iş yapıyorum ağır kaldırıyorum olurum diye yok anam gelmiyo 😋 kocama yazık valla daha beklemesin garibim napıyım
Mehtapkz femme ahh cNm benim 4. Gunum adet oali yarin klomene baslicm gttim bugun doktora bakalim bide bole deniyelim
Mehtapkz femme ahh cNm benim 4. Gunum adet oali yarin klomene baslicm gttim bugun doktora bakalim bide bole deniyelim
Abc34 femme inşallah canım yarında olmazsam çarşamba kan vermeye. Sağlık ocaklarında sonuç ne zman çıkıyo biliyor musun
femme Abc34 ben verdiğimde sabah kan ertesi gün çıkmıştı saglik ocağını ara gitmeden 1 gün sonra çıkar çünkü sağlık ocağında kan bekletmiyotlar 9 buçuk 10 a kadar kan alıp sonra araştırma hastanesine gönderiyorlar
Ceylan01-13 femme benim 10 gun gecti yine yaptim 3 defa cikmadi kanda cıksı oda sınirda varla yok arasinda demisti 10 gün daha bekledim sonra kese göxüktü geć döllenme olmus olabilir sizinkide ben suan 39 haftayim
femme Ceylan01-13 20 gün sonunda yani kesin sonuca varabildiniz baya uzun sürmüş ama olsun Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin
femme Ceylan01-13 ben çok fazla çocuk olsun diye istemiyorum suan 3 4 ay sonrasına düşünüyorum gecikme olunca olduda ya kaza ile hamile kaldım mı diye düşünüyorum 7 . Ci günün sonunda adet oldum
Papiiii femme canim eger 5 gun gecikmisse kesin cikmasi lazimdi herhalde hormonal gecikme yasiyosun adet gorursun herhalde.Cunku 5 gun sonrasinda en dandik test bile dogruyu gosterir yani