sherlock kızlar merhaba. korbell çöp kovası e-bebek’te indirimde olunca alsam mı diye düşünüyorum. Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Teşekkürler şimdiden :)
mzeak7 sherlock ben de merak ediyorum.kokuyu dışarı verip vermediğini.kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim😊
Momydemet sherlock arkadaşım kullandığını söyledi,çok memnunmus 🙂 ben de almayı düşündüm,hatta ilk hamile olduğumu öğrendiğimde 100 TL civarıydı,şimdi fiyatları baya artmış
tazeannecik1 sherlock Bana hediye gelmiş gereksiz gibi geldi şimdilik ama kullanmadan bilemiycem🤷🏽♀️
Kbrkrt sherlock ben kullanıyorum 2 senedir kokuyu çok iyi hapsediliyor ama poşetleri çok pahalı 2 aydır kullanmıyorum normal poşette biriktiriyorum banyo leş kokuyor özellikle ek gıdadan sonra dayanılmıyor o kokulara
sherlock Kbrkrt internette yarı fiyatına korbell uyumlu poşetler var onlar nasıldır acaba denediniz mi?
_edaa sherlock merhaba benim ablam kullandı çook memnun olduğunu illa al al diye tutturdu 2 ay önce 150₺ e bebekten aldım henüz daha kullanmadım doğuma daha var cünkü. Ama ablam aşırı memnun kaldı hala kullanıyor🌸
sherlock _edaa çok teşekkür ederim o zaman tükenmeden alayımm ben. 150 iyimiş şimdi 180e düştü diye ucuz diyoruz. 😁
Dilosss167 sherlock çok yakın arkadaşım kullanıyor ek gıdaya geçen bebeklerde korbell in çöp poşeti ne kadar koku yapıyorsa o da o kadar yapıyor dedi
Kbrkrt sherlock denemedim bilgim yok ama bi tane alıp denenebilir aslında bana link verebilirmisin canım yada ne yazınca çıkıyor
Feyzaveannesi sherlock Hergün çöp atarım da bir çöp kovasına o kadar para vermem 😂 çocuğun sı*acağı şeye tonla para koyuyorum zaten 😂 bide kutusuna koyamam valla 😂