Rumeysayenerkurt Canım anneler , dün sabahtan beri karnımda sürekli bi kasılma var akşam şiddetlendi oturamadım hiç bi şekilde karnımın bi tarafı şişiyo ve kasıklarımda parçalanıcakmış gibi hissediyorum. Bazende sadece kasılıyor. Yaşayan var mı ? Nedir bu eziyet 😣
Sena1299 Rumeysayenerkurt merhaba canim benim de 37.haftamda başladı doğuma hazırlık kasılmalardır endişelenme ,karnını belini sıcak tut dinen geçer
Morprenses Rumeysayenerkurt doktorum bugün dedi ki düzenli olması lazımmış adet sancısı gibi ağrıyla beraber 5 dk da bir olursa hastaneye gel dedi
nazligazioglu Rumeysayenerkurt afedersn benmde su gibi ishal gidiyo bugun zaten gecen haftadan beri bi ishal bi düzelme oluyodu. Karnım gur gur 🤣🥺🥺🥺🥺 37+6 ım bu aradaaa
Rumeysayenerkurt NuranAhmet uygulamanın bilgilendirme içeriklerini okuyordum öyle bir yazıyla karşılaştım, vücut doğuma hazırlandığı için salgıladığı bir hormon ishal yaparmış. Bende başladı ama öyle su gibi değil rahat çıkıyorum sadece, kasılmalarım sürekli olarak devam ediyor bazen düzenli bazen düzensiz. Hayırlısı olsun artık😣 nazligazioglu
nazligazioglu Rumeysayenerkurt bende cıddı bı kaslma hıssetmıyorm ama bel agrım rutin var zaten. Alt tarafta kasık yerındede kemık agrısı gibi agrı oluyo baskı gibi bide ara ara igne batması gibi his oluyo canım bendede
Klkseda @Rumeysayenerkurt Canım geçen uygulamanın bilgi yazısında okumuştum. Doğum belirtilerinden biride bağırsak sisteminin bozularak ishal olunmasıymış . Vücudun doğum için yaptığı hazırlıkmış bağırsakları temizleyerek rahim kaslarının daha rahat çalışmasını sağlıyormuş öyle yazıyordu . Doğum yaklaştıkça vücutta kendini hazırlıyor sanırım bende yaşıyorum o problemi maalesef .
Rumeysayenerkurt Klkseda evet bende okumuştum öyle bir yazı uygulamanın. Kasılmam çok şiddetli oluyor ama sancı olmuyor o yüzden gitmiyorum doktora ne yapsam geçer anlamadım
Yusufkerem @Klkseda @Rumeysayenerkurt kizlar bende 37+5 deyim, dün gece ishaldim ne dokundu diye bulmaya çalışıyodum eşime sordum onda bişey yok ama ben sabaha kadar lavaboya gittim,kasılma toplanma bende de oluyordu,doğum belirtisi olduğunu bilmiyordum bu gece de beyaz akıntı sümüksü biraz da su yoğunluklu geldi
Rumeysayenerkurt Yusufkerem sanırım o gelende doğum nişanı bazı kişilerde bir kaç gün önceden gelebilirmiş bazılarında sarı renkte baZılarında ise kan eşliğinde sizinde yakındır inşaAllah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza bir avazda kurtarsın Rabbim 🙏🏼😇
Klkseda @Yusufkerem Evet belirtilerinden biriymiş bu ishal durumuda yaşanıyormuş bende yaşıyorum 37 deyim kasılma batma vs her şey var maşallah 🤷🏻♀️ Bebek doğum kanalında doktorum gelebilir Her an beklicez demişti zaten. akıntım artık benimde sümükümsü koyu ve sarı nişanım gelmedi ilk doğumdan 3 gün önce kanlı gelmişti öyle gelir diye bekliyorum bende suyumda gelmişti umarım yine aynı belirtiler olur yalancı sancı mı doğum sancısı mı uğraşmadan giderim hastaneye sanada Allah kolay bir doğum nasip etsin yakın artık bebeklerimizi kucağımıza alacak olduğumuz günler sen yinede kendini takip et yinede