yrhmdv__ Mouradi canim dayanmadim imdi etdim ozumde bu testi etmezden 1saat evvel wc ye getmisdim yeni buna ragmen tund cixib he sencede?sagdaki imdi etdymdi
Mouradi yrhmdv__ Caan baya tünd cixib evvelkinden 😍😍😍 Mende bele etmisdim getdikce artirsa rahat ol sende de artib daha qorxma hec İnsaAllah sag salamat qucagina alarsan can
AyMeh94 Mocuzemiz he sistem yazdi??he lap yaxsi kocurtde.yaxsidi sene sistem icaze verib..mene icaze vermedi
Mocuzemiz AyMeh94 ewi oz hekmim deyil onun yaninda isdeyir qorxdum ringer yazmiwdi sen mene yaz sende bel agrilari olurdu qizdirmadan sonra
Mocuzemiz AyMeh94 agrilardan yata bilmirem bedenim coooooxxx pis agrayir cox sendede agrayirdi😔men analiz vermemwem sen korana vaxti ne icirdun ?
AyMeh94 Mocuzemiz ay ureim oz hekiminle daniwda.bawaa hekim ne bilecey axi..belke oz hekimin icaze vermicey??yenede oz hekiminle meslehetlew
Asel11Z Aidabagiroffa salam nece heftede olundu serkılyaj?Hekım dedi ne vaxt sokulecek?Sag salmat olsun🙏
Aidabagiroffa Asel11Z sagol can.18 heftemde atildi serklaj.. men diesen kesr olunacam kesr olunsa ele hemen gunu narkozlu olanda sokecek.amma normal olsa 38heftede falan sokur hekim ozu