nefes2022 AyMeh94 Salam xeyr eyni qan qrupu deyilik Mənim qan qrupum mənfi yoldaşımın qan qrupu isə müsbətdir .Belə olduqda hamiləlikdə anaya qan uyuşmazlığı iynəsi vurulur .
Papiiii Aidabagiroffa mende Azerbaycanlıyam bscı hematoma var mende yeni hamileyem 4 beftemde oyrendim hematomani heledi yatiram indi 6+3 gunluyem bilmirem nece olacam
Mocuzemiz AyMeh94 salam.baci menim qizdirmam var 38 sen neynurdin wizdirma ucun etrafli yaz hekim.sene ne dedi paracetromol icdim 500mg sen neynirdin
nefes2022 Mocuzemiz Salam bacı mən hamiləlikdə karona keçirdim 38 - 37 qızdırmam olurdu həkim mənədə paraçitramon birdə sistem qoşmaq dedi hamiləlikdə hər dərmanı istifadə etmək olmur
Mocuzemiz nefes2022 he ne yaxwi yazdiz mende 38idi 13 heftelik hamilelikdi paracetromol icdim mende 500mg hekim ne dedi uwaqa ziyani olar goresen sen nece oldun qizdirmadan sonra uziye getdun baci
AyMeh94 nefes2022 Allah her kese komey olsun.Ama sistemi her hekim icaze vermir.baxir hamileliye.ona gore hekimle meslehetlewmey lazimdi
nefes2022 Mocuzemiz hə bacı getdim şükür uşaqda problem olmadı bayaq dediyim kimi məndə qızdırma karonaya görə idi həkimdə karonanın uşağa heç bir təsiri olmadığını dedi .
Mocuzemiz Aidabagiroffa mende qizdirma 38 idi paracetromol atdim dusdu 37e usawa ziyani olar 13 hefte
Aidabagiroffa Mocuzemiz bilmirem vallah deqiq.1500azn olmalidi. Nece gun saxlayacaqlarinida mene maraqlidi. Eslinde men normal dogum isteyrdim amma hec cur alinmir kesr olmaliyam☹️
Mocuzemiz nefes2022 ne yaxwi sende nece idi qizdirman baci mende 38 yarim men analiz vermemwem amma dehwet bedenim agrayir biliremki koronadi