Meltemkrkmz Merhaba kızlar, Bu ismi bebeğine koyan var mı aramızda 🥰 Yada çevrenizde duydunuz mu hiç ? 3 oğlana hamileyim. Diğer çocuklarımın adı Muhammed Ali Ömer Faruk Bu bebeğimin adınıda Ebubekir koymak istiyorum Tavsiyelerinizi merak ediyorum 🥰🤗❤️
Bebiscann Meltemkrkmz benim oğlumun adı da Muhammed Ali, ve sen çok güzel isimler koymuşsun, Ebubekir isminden güzel isimmi var, hem o isimlerin yanına bu isim yakışır 🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍👏
Gamze1351 Meltemkrkmz valla bnde Ebu Bekir ismini koyucam oğlum olucak ins bnde burada bekliyim. 💙 İlk kızımın adı Zehra buda ikincisi bakalım sağlıkla gelsin inss 🤲
Meltemkrkmz Bebiscann yaaa çok mutlu ettin beni canım ne guzel seyler demıssın gozlerım doldu hemencık 🥰🥰 çok çok tesekkur ederim 🤗🤗🤗❤️
Meltemkrkmz Gamze1351 ay maşallahı cnm yaaa 🥰 bızımde kızımız olsaydı Zehra düşündüğümüz isimler arasındaydı 🥰 Ebubekir ismi cok guzel değil mi ya içimi çok güzel duygular kaplıyor bu ismi telaffuz edince 🥰
Bebiscann Meltemkrkmz keşke o isimlerin tırnağı kadar olabilsek gülüm, Rabbim isimleriyle yaşatsın evlatlarını, benimde 3 çocuğum var büyük oğlum Enes, kızım Zeynep, en ufakta Muhammed Ali, bitanede cennette kuşum var oda Ali İhsan dı🥰🙏🙏🙏
Meltemkrkmz Bebiscann amin canımmm ınsallah isimleriyle yaşattın Rabbim kuzularımızı hep öyle dua ederim 🤲 senin evlatlarının da ismi cok guzel ama bayıldım Rabbim hepsine uzun sağlıklı huzurluyum ömür versin 🤲 Cennet kuşunda sana cennet kapısında kucak acsın ınsallahh🥰