Leylayz Yseliminannesi Aynen öyle 38. Haftaya kadar akışına bırakıp düşünmemek istiyorum bakayım bebeğim ne şekilde gelmek isteyecek umarım ben ve bütün gebeler için en sağlıklısı ve hayırlısı neyse o olur 🤲
Sedadgr duygulu62 35+1im bende aşırı derecede korkuyorum ilk doğumum zaman azaldı çok heyecanlıyım oğluma kavuşmak istiyorum çektiğim acıları hepsini unuttum sadece sağlıklı sıhhatli kucağıma almak istiyorum 🤲
kurabiyemibeklerken 34+3’ten bildiriyorum bitmek bilmeyen tuvalet ihtiyacı, sırt ağrıları, he birde galiba yaşadığım çatı ağrısından selam olsun😀 düzelicez inşallah beee 😀
duygulu62 Aycan051415 kız 7 bucuk ay beklemısız surda kalmış 1 bucuk ay bunun lafını yapmayalım lütfen 😀😀😀😀😀
Can_su21 @Zehra9616 inanin bnde anlamiyrm doktoru onun verdigi bilgiye gore hep hesaplama yaptm 13 mayis 38 haftalik oluyor. bana simdi 36 haftaliksn diyor
Zehra9616 Can_su21 sen adetine gore hesapla birak onlari israr edersede ikaz et cnm bebeginin icerdeki durumu onemli islerine geldigi gibi davraniyolar
bet-123 Efraimmm bendede oluyor doktoruma söyledim günde 2 3 defadan fazla olursa mutlaka gel erken doğum belirtisi olabilir dedi sizinde aklınızda bulunsun
Happycivcivmom 25 haziran son adet tarihim benimde 😻 tüm eksiklerimi aldim sadece hastane çantamı hazırlamam lazim ona da üşeniyorum penguen gibi yürüyorum evde çorap bile giyemiyorum 😁 sırt agrim çok 15 kilo aldim çünkü . Birde mide yanması cabasi 2 gündür de midemin sağ tarafı sanırım safra kesesi oluyor igne batar gibi acıyor gibi bir ağrı var böyle olan var mı
edatopcu27 Onurbunur Bi kahvaltiyi iki saatte zor hallediyorum hazırlaması toparlaması makineye yerlestirmesi derken vakit geçiyor baya az kaldı napalim 🤗