Zehraaaaaaaaaaa Zehra9616 2 doz oldum. Aslında covidden değil boğaz kulak ağrım soğuk sudan birden oldu.
Asena17 duygulu62 o sorun bende de var 31+2 deyim sertlesiyor ve adet agirisi oluyor bazen kafasi da asagida galiba surekli tuvaletim geliyor hortum uzatcam artik :Ddd
Anneadayi0123 duygulu62 aynı haftadayız canım 😂😂 ilk hamileligm korku heycan herşey var ama bu aralar karnım çok agrıyor yatamıyorum adet agrısı gbi sende de oluyor mu
Onurbunur edatopcu27 15 haziranda benim de astımım olmadığı halde nefes alamıyorum uzun süre konuşamıyorum temizlik desen bulaşıkları kaldırdığıma şükür az kaldı 🥰
edatopcu27 Onurbunur Bi kahvaltiyi iki saatte zor hallediyorum hazırlaması toparlaması makineye yerlestirmesi derken vakit geçiyor baya az kaldı napalim 🤗
Pptya duygulu62 33+3 rahime baskı oluyor bendede erken doğum riskm var sanırım Mart sonunu beklemeyecegiz🙈
Betuss23 duygulu62 benim de 31+4 aşırı heyecanlıyım dünden beri benim de hafif sancılarım var ara ara oluyor ama normal diye okudum onun dışında cok sükür 🙏
Yseliminannesi Leylayz tabiki hayırlısı ne ise o olsun siZin için ama ikiside ağrılı sonuçta biri başta biri sonda o ağrıları hissettiriyo en iyisi teslim olup hayırlısını istemek 🌸😊
Leylayz Yseliminannesi Aynen öyle 38. Haftaya kadar akışına bırakıp düşünmemek istiyorum bakayım bebeğim ne şekilde gelmek isteyecek umarım ben ve bütün gebeler için en sağlıklısı ve hayırlısı neyse o olur 🤲
Betulberen1591 18 haziran son adet tarihim vajinamda cok baski agri var yatarken kalkarken otururken hep bide karnimda hep toplaniyor cok hareket etmiyor var mi böyle olan