Alini Kızlar 32. Haftadayım kontrolüm pazartesi günü çatı muayenesi ne zaman yapılır veya doğumla ilgili ne zaman gün verilir bilmiyorum. Doktoruma bu hafta sorucam. Mart sonu Nisan başı demişti 😊
Deletedmom_289 Alini bende 32.haftadayım :) doktorum 36-37 de çatı muayenesi yapacağını söylemişti nst ye de artık ilk muayenemde bağlayacakmış çok heyecanlıyım umarım sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤩🙏🎀
Mrymmstf 35+3 bu ayın sonu yada martın ilk haftası dedi doktor hem biran önce kavuşmak istiyorum hemde biraz tırsıyorum birde son zamanlarda ya erken doğarsa diye bir korku saldı içimi umarım zamanında gelir
Bildircininannesii Zehir oluyor geceler şarkısını hepimize armağan ediyorum kader ortaklarım.32+6 ile yola devam 😁 uyku yok ağrı cok kasık bel kalça ne ararsanız var ne Olcak bizim bu halimiz 😁 😁 😁
Syd160531 duygulu62 bende 30+3 canım aynısı benimde oluyor sertleşiyor toplanıyor bi anda yumruk tekme savuruyor hatta 😂 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Can_su21 @Zehra9616 bnm en son adet tarihim 13 mayis ve doktor 36+2 gunluk dedi o nasl oluyor internetten bakiyrm hesaplamaya 38 haftalik cıkıyor
Zehrakhr Can_su21 canım. Ben ebe hemşireyim aynı zamanda hamileyim biz bebeğin ultrason boyuna ve gelişimine göre hafta veririz bebek 2 hafta geriden geliyor olabilir bu tarz durumlar çok normal
Bernako duygulu62 33+1 acayip pelvik ağrım var kemiklerim ağrıyor sanki. El ayak ve parmaklarım dolma gibi oldu 🥺
Mrv58 duygulu62 16 Haziran 😊 benimde bugün kasıklarımda bir gerilme kasılma gibi şeyler var bebisim bazen bı yana bazen bı yana toplaniyor hareket ettikçe acı gibi deglde bı tuhaf oluyr içim
Sinem_20 duygulu62 18 haziran 33+0 olduk sezaryen olduğu için son 39 gün var kaburga batmasindan ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum hayırlısıyla bi doğuraydık🥲
Leylayz Yseliminannesi evet haklısın aslında denemek istiyorum bir yandan ama sonra da diyorum onca sancı çekip dayanamayıp tekrardan sezeryan olursam çok daha kötü olurum, neyse Allah hangisini hayırlı kılmışsa onu karşımıza çıkarsın
Yseliminannesi Leylayz tabiki hayırlısı ne ise o olsun siZin için ama ikiside ağrılı sonuçta biri başta biri sonda o ağrıları hissettiriyo en iyisi teslim olup hayırlısını istemek 🌸😊
Lajic 32+1 den herkese selam :) çok zorlu ama çok güzel bir süreç ağrılara gelince aşırı rahatsız edici nefes darlığı yanında hediyesi 😩 19 martta sezaryen ile kucağıma alacağım nasipse💓
Kbra41 duygulu62 Zehra9616 Leylayz Benimde 6 Haziran 🤗 Az kaldı.. ilk olduğu için heyecan korku tüm duygular dorukta tabi.. Ve artık zorlamaya başladı da ben burdayım diyor ama çok alıştım sanırım bu halimide çok özleyeceğim 🥰