Leylayz Zehra9616 valla ben rahat değilim geceleri çok zor geçiyor kıvranıyorum sürekli, hep kısıtlıyım o yüzden sağlıkla doğurmak istiyorum artık
Efraimmm duygulu62 bu duygulu62 Bende de toparlaniyo son adet tarihim 22haziran ve toparlanması adet sancısı gibi sancım sertlestirmesi sırt ağrım birde gece uykuları haram son bir haftadır daha kötüyüm
Yldzsenk Efraimmm gece wc gitmekten uyuyamıyorum gene gidiyorum gerçi birkaç haftadır da ağrılardan aynı bende öyleyim yaa sağlıcakla yavrularımızı alaydik kucagimiza
Elifgoktug1 Efraimmm benimde 22 haziran aynı şikayetler var 2 gündür sancim arttı progestan başladılar dün solugu acilde aldik🤦♀️ magnezyum kullanıyorum musun ağrılar için?
Leylayz Yseliminannesi inşaAllah sağlıkla kavuşursunuz ben de cesaret edemediğim için büyük ihtimal sezeryan olurum
Yseliminannesi Leylayz bence denemelisin zaten olmazsa sezeryan olursun. Ben 2 cm açıkla doğumhaneye alındım tansiyonum yükselip zehirlenme geçirdiğim için acil sezeryan oldum ama normal doğum olsun çok isterdim ama tabi bizim için hayırlısı buymuş çok şükür. Sizde sağlıkla kavuşun inşallah ❤️🌸😊
Zehra9616 Yldzsenk cok rahat oluyo benim icin tabi oncesiylede alakali ben normaldede yuksekte yatardim oyuzden rahatsiz etmwdi bu durum beni
Leylayz Yseliminannesi evet haklısın aslında denemek istiyorum bir yandan ama sonra da diyorum onca sancı çekip dayanamayıp tekrardan sezeryan olursam çok daha kötü olurum, neyse Allah hangisini hayırlı kılmışsa onu karşımıza çıkarsın
gozdehazal edatopcu27 benimde 14 Haziran son adet tarihim doğum şeklin belli mi ne zaman olur dedi doktorun
Mahber duygulu62 Bende şuan tam 31+5deyim. Dediğiniz gibi arada sertleşme oluyor. Ve benim karnım en baştan beri biraz aşağıda olduğu için daha da acı verici oluyor sertleşme durumu. Bakalım çok heyecanlıyım, sağlıkla gelsin miniklerimiz inş 🌸🙏🏻🥰