tubatayfun Mucizeanne korkma icini ferah tut burda cok kiside goruluyor kalbin gec atmaya basladini bide karindan bakmis gorulmemis olasaligi cok yuksek vajinadan bakildinda bile zor goruluyor o ufacik kalbin atdigini allahim uzuntu yasatmasin insallah guzel haberle gelirsin duam sininle
Huzur Mucizeanne Canım bizim kalp atışı 8. Haftada duyuldu üzülme Allah büyük ama bekle bence hemen gitme
Alinmavi Mucizeanne korkma 8. Haftada 9. Haftada ve hatta gec dollenme sebebiyle 10. Haftada duyan bile var. En az 8 haftayi doldurun karar vermeden once
Elif4334 Mucizeanne Mucizeanne korkma canım benimde ya 7 ya da 8. Haftalarda duymuştu inşallah seninde bir an önce duyulur
Emnmntmhmmt Mucizeanne olur canim olur icini rahat tut sen bende skntili bi sürec atlattim sagliksiz gebelik olabilir dedi doktorum ama cok şükür bebegim büyümüş
Busbus Mucizeanne canını sıkma alttan muayenede kesin görülür .karından şuan için biraz zor .çünkü bebişin henüz çok minik 😊
Denizim Mucizeanne canim sakin hemen kurtaj yaptirma bak burda bir suru kisi 8-9haftada kalp atisini duydu hepimiz sahit olduk ,bekle ve dua et rabbim ne eylerse guzel eyler olmazsada uzulme demekki saglikli bir gebelik degilmis,hakkinda hayirlisi olsun🙏🏻
Yaseminkadir Bende 7+4 gunluk ken gittim doktor kalp atışı yok dedi kurtandan bahsetti baska bir doktara gittik sesi duyamadik ama kalp cizelgesini gördük sağlıklı hersey yolunda dedi ilk gittigim doktorun yanina gidip ilk isim hesap sormak oldu tabi🙅
Ipekokanliya Mucizeanne bu doktorlar niye böyle kalbi atmazsa alırız öyle böyle diyolar anlamıyorum ben 5 haftalık ken gittim doktorum iki hafta sonra gel kalbini duyalım dedi hiç korkutmadı aklıma böyle şeyler sokmadı tehlike var gibi anneleri strese sokuyorlar canını sıkma 8 haftalıkken duyan var 9 haftalıkken duyan var