Mucizeanne Kese 7+0 bebek 6+2 kalp atışı hâlâ yok doktor 3 yada 4 gün sonra tekrar gel dedi hâlâ kalp atışı yok ise kürtaj dedi 🙁 çok kötüyüm ne yapacağımı bilemedim bu durumu yaşayıp olumlu sonuç alan var mı 🙁
Babymam Mucizeanne kesenin küçük olması daha kötü diye biliyorum canım panik yapma ben 7 haftamda gittigimde bebeğim gelişim hücresi yok boş gebelik olabilir dedi kalbinide duymadık 9 . Haftamda duyduk ve gördük çok şükür bir sıkıntımız yok suanda 18 haftalık oldu içini ferah tut ilk 12 hafta hep kötü şeyler söylüyor doktorlar 😊
Ipekyuksel Mucizeanne 7. Haftanızda tekrar bi gidin derim.. birde tek bir doktorla kalmayın imkanınız varsa çünkü her hastanedeki ultrason çözünürlüğü farklı olur yani. İnşallah duyarsınız
Slakeles Mucizeanne canım acele etme biraz geç git ben 7+5 de karnımdan baktı duyamadı istegim üzerine alttan muayne etti duydu inşallah duyarsın
Emnmntmhmmt Mucizeanne benimde gec yumurtlamadan dolayi bebegim 3 hafta geri sata göre 10 haftalik olmam lazimken ultrasonda 7 haftaligim 😏oluyo hersey tek saglikli olsunlarda
Mucizeanne Babymam ahh inşallah doktor yanılıyordur azda olsa içim ferahladı teşekkür ederim bebeğin sağlıklı bir şekilde büyür gelişir inşallah
Minikinannesi Ne kadar stres endise yaparsan o kadar moralin bozulur icini ferah tut gec dollenmeden dolayi bende 10+2 olmasi lazimken 9+5 kafana takma allah buyuktur sen duani eksik etme
Babymam Mucizeanne içini ferah tut ben ilk ögrendim doktor o kadar kötü şeyler söylediki aglayarak çıktım odadan 12 haftam bitti dedi bebek çok iyi hatta gelişim 1 hafta önde diyor rabbim nasip edicekse ediyor herkes mucizesini bekliyor rabbim seninde sıkıntını gidersin biran önce düzelir inşallah🤗
Mucizeanne Babymam amin amiiin çok sağol teşekkür ederim bu mesajla mutlu oldum allahta seni çok mutlu etsin 🙂
Mucizeanne Emnmntmhmmt inşallah kanamam olmaz bir süre bekleyip özele gitmeyi düşünüyorum inşallah herşey güzel olur
Emnmntmhmmt Mucizeanne olur canim olur icini rahat tut sen bende skntili bi sürec atlattim sagliksiz gebelik olabilir dedi doktorum ama cok şükür bebegim büyümüş