Cnscnscns 3 Ağustos kısmetse herkese hayırlı doğumlar dilerim. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
melsedd Melikzclk bakalım bizimde Temmuz sonu Ağustos başı gibi görünüyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🥰🥰
Esra_G Uygulama 15 ağustos diyor bakalım bebiş vakti gelince ne diyecek :) sonuçta aslan her şeye kendi karar verecektir :D
Tugba3444 Derya3535 ikili tarama yapmadım doktorum her hangi bişey söylemedi ikili tarama için. Cinsiyeti öğrenebildin mi :))
Derya3535 Tugba3444 perinatoloji. Doktoru yaptı ikili taramayı. Erkeğe benzetti. İnşaallah bişey çıkmaz 🙂
Meleq selimervea 13+6 da gittim göstermedi 21 şubatta randevum var 16+2 olucaz nasipse heyecanla bekliyorum..sizin belli mi🥰
selimervea Meleq ben fetal dna yaptırdım erkek dedler ama kız hissediyorum bende cuma gidicem net öğrenirim 15 oluyoruzz
Meleq selimervea fetal dna yı ne için yaptırdınız ikili test yüksek riskli mi çıktı..ben cinsiyetimiz hakkında hiç yorum yapamıyorum içimdeki kız aşkı hislerimin önüne geçiyo..
selimervea Meleq yok ikili yaptırmadım direk fetal yaptırdım benimde bir oğlum var 2.5 yaşında 2 çocuktan fazla istemediğim için bu da kız olsun istiyorum ama bakalım
Meleq selimervea anladım..benim ikili orta riskli çıktı😔 doktor çok kötü bi sonuç değil ama kesinleştirmek istiyosan NIPT yaptırabilirsin dedi hala kararsızım..
Derya3535 selimervea ücreti ne kadardı acaba. Bana da doktorum yaptırmamı söyledi kalbinde delik olduğunu söyledi. İkili taramada. 🙂
Meleq selimervea sonuç her ne olursa olsun bebeğim kabulüm canım o yüzden yaptırmamın bi anlamı yok ikiliyi yaptırdığıma bile pişmanım ayrıntılı hariç diğerlerini de yaptırmicam..iyi düşünüp ferahlatmaya çalışıyorum kendimi..