Derya3535 Tugba3444 canım bende öğrendim. Tahmini erkek dedi. Perinatoloji yaptı ikili taramayı kalbinde delik olabileceğini söyledi. Kan sonucu bekliyorum. ☹️Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Esra1990 Aysgldcn ikili test verirken çok istedim tahminde bulunmasını söylemek istemiyorlar öğrenemedim 😁siz öğrendinizmi
Aysgldcn Esra1990 yok c bende bugün gittim söylemedi ama 14 şubata gidip öğrenip sürpriz yapmak istiyorum inşallah 🤲
Si- sdymtl ilk gebeliğiniz mii? Ağustos sıcağından biraz korkuyorum… ne giycem nasıl dışarı cıkcam merak ediyorum 🥺
Defne000 Melikzclk 8 ağustos gözüküyor ama sezeryan olucagım için erken olabilir☺️ Cinsiyet henüz belli değil
Melikzclk Defne000 Kbrkrt ben şey duydum şeker yüklemesinde ileride sıkıntı çıkabiliyormuş çocuklarda falan öyle duydum ama doğru mu bilmiyorum fikri olan söylebilir mi bende yaptırmadım daha
sdymtl Si- Evet canım ilk gebelik. Valla ondan ben de korkuyorum. Çok da terleyen sıcağa dayanamayan biriyim. Bebek ne giyer yazın, sıcaklar mı terler mi vs. Bunlar hep meçhul :)
Kbrkrt BaLevLat34 aynen katılıyorum valla bende öyle düşünüyorum kızım kışa denk geldi diye çıkmadım birazda ama bu sefer çıkarız ya miss gibi 🥰 bide ilk doğumun normal mi nasıl oldu
BaLevLat34 Kbrkrt ilk sezeryan oldu benim çok iyiydi ya normal dogum yapmıs gibiydim walla agrım sızım yoktu hep kendim yaptım işlerimi ama bu sefer nasıl olacak bilmiyorum :)
Kbrkrt Kızlar ikili test yaptıracak mısınız ben ilk kızımda yaptırdım gereksiz geldi sonuçta aldırmayı düşünmüyorum öğrenmemin bir anlamı yok Allahın verdiği herşeye razıyım detaylıyı yaptıracağım kesin bide şeker baktırırım diye düşünüyorum
BaLevLat34 Kbrkrt Ya bende aslında yaptırmak istemiyorum ama eşim yaptıralım ona göre önlemimizi alırız felan diyor bı aralar gidicem bakalım
Si- Kbrkrt bende ikili test yaptırmadım. Onun yerine detaylı yaptırdım. Elhamdülillah bi sorun çıkmadı içimiz rahatladı yani. İkili test boşu boşuna can sıkıyor istatiksel bazı verilerle. Yaşla aileyle vs. O yüzden detaylı en iyisi aldırmayı zaten düşünmüyorsanız hiç gerek yok.
Kbrkrt BaLevLat34 maşallah ne güzel hemen toparlamışsın inşallah sağ Salim yine kavuşuruz bebeklerimize