Bsradogn ozgese-s ara butonu bende yok resmen 😅 aradım taradım bulamıyorum. Nerede acaba tam olarak tarif eder misiniz bana da
Eclina Birgul Yok bacı yok bn kimseye rakip müküp degelim kendi halimde sordum öyle bana arada böyle müzümsüzlük çökerde😂😂😂😄
Bebiscann Armess_loya cano benim başımda zaten şimşekler çakıyor bide moderatör şimşeği bana fazla gelir, çarpılırım valla😁😁😁agagghhssaahhaa
Eclina Armess_loya durrr bacii beni gazlama 😂😂 kız o simsekle beni. Döverler burda valla ben korkuyom bu gacilerden 😂😂 bn yinemem kimseyi 😂😂
Armess_loya Bebiscann canooo şimşek bizi kesmez tsunami olması lazım yoksa Burda kaosları nasıl zap edelim 🤫🤪😬😂ama mod. Helal olsun zor iş😎
Bebiscann Armess_loya aynen çok zor 😁😁 Allah yardım etsin modlara, ortalığı toplamak çok zor cano çok 😥😥🙈
Bebiscann Eclina yok gı şimşekli modlara saygımız sonsuzdur onları gördüğümüz yerde eğilirik, boynumuzu bükerik, el pençe dururuk, uyarı yerken ses etmeyik, uyarıdan sonra surat yapmayık biz, modlar her zaman haklıdır bir bildikleri vardır derik😁😁😁😁😂