LawyerEce Eclina Moderatör, isim değişikli, hesap silme vb işlemler gmail adresleriyle hallediliyor. 🙃
gul06_ Eclina naime hanimdi sanirim yanlis hatirlamiyorsam paylasmisti birara moderator olmak isteynler msj atsin die 🥰 bulup bir yaz canim istersen 😂
Eclina Bebiscann Yok bacı bn beceremem zaten biri tartıssin ayiriyirim derken lafa bnde girerim bn uslu uslu dolaniyim sayfada😂😂😀
_Lavinya Eclina O değil de bayadir sizin yorumlara denk geliyorum birileri kavga etse siz asla uslu durmazsiniz🤪 karakteriniz öyle gibi hissettim 😅😅😅
Eclina _Lavinya oluyo bazen kendi halimde esiyom gürlüyom 😂😂😀 ama sakinlenirim uslu uslu konuşurum 😀😀
ozgese-s Birgul Siz burdayken sormak istedim forum da ara butonum kafayı yedi galiba hastane çantası yazıyorum karşıma başka şeyler çıkıyor bu nasıl düzelicek bir haftadır böyle 😔
Eclina Birgul Yok bacı yok bn kimseye rakip müküp degelim kendi halimde sordum öyle bana arada böyle müzümsüzlük çökerde😂😂😂😄
Bsradogn ozgese-s ara butonu bende yok resmen 😅 aradım taradım bulamıyorum. Nerede acaba tam olarak tarif eder misiniz bana da