Mucizeler-benimle Moniza şuan pek bişey anlamıyorum ama eminim bulantım çok olur :( diğer hamileliklerimde oldu çünkü Peki sizin ilk gebelik mi 🥰
Moniza Mucizeler-benimle o zaman sizin daha yeni gebelik inşallah bunda olmaz mide bulantısı çok kötü 😔benim 2. Gebelik 🤍
Asel2520 Mucizeler-benimle aynen öyle valla ne yalan söylüyeyim ben sevindim kız evlat başka anne için rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸
Mucizeler-benimle Moniza evet evet bugün öğrendik 😊 valla tek gebeliklerde bile özellikle oğlumda mahvoldum bulantıdan kusmadan çoğul gebelikte daha fazla oluyor diyorlar benim genelde 8-9 haftada başlar 20. Haftalara kadar sizin neyiniz oluyor cinsiyet belli mi ♥️
Moniza Mucizeler-benimle canım benim ya Allah yardimcin olsun inşallah benim erkek 29.haftadayim bende 💗😊
Ulkermadn Mucizeler-benimle ne güzel bir his benimde ilk gebeliğim ikiz oğullarım olcak sona yaklaştıkça heyecan artıyor 🤗🥰
Mrv135 Mucizeler-benimle Türkiye’de olsanız maddi olarak zor olurdu ama Almanya’da o konuda daha rahat olacağınız için bence başka olumsuz yanı olmayacak. Evet birkaç yıl çocukların bakımı zor olucak ama çocuklarınız çok şanslı olucak. Kardeş en güzel şey ve sizin çocuklarınızın birsuru kardeşi var 😍 Allah sağ salim kucağınıza aldırsın🙏
Mucizeler-benimle Mrv135 evet belki maddi olarak zorluk olmaz ama ikiz kolay değil diyorlar inşallah akıllı olurlar ve sağlıklı hayırlı evlat tek duam o 🤲🏻 aynen öyle 😍 Kardeş en güzel bağ ❤️❤️❤️❤️❤️
Tazeanne0134 Mucizeler-benimle valla 3 dr da kız dedi ama net bi şekilde görmedik 😂 oğlumda detaylıya gidince erkek olduğunu gördük net bi sekilde ama bu hamileliğim daha hiç görmedik ama kemik yapısından vs biliyorlar sanırım 😂🤷🏻♀️
Zumrutkb Mucizeler-benimle şükür namazı kılardım Allah ın ne kadar büyük bir lütfu. 3 çocuktan tecrübeniz de vardır ilki ikiz olanlar gibi olmaz. Allah analı babalı büyütsün harika💜
Mucizeler-benimle Zumrutkb kıldım vallahi hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar diye de ekstradan dua ettim rabbim kabul etsin inşallah 🧡😍