Oznurkk Mucizeler-benimle maalesef kardeşim 27 yaşında çok erken anne oldu. Tam yaşlarını bilmiyorum ama en küçüklerle bir önceki arasında 4 yaş var
Moniza Mucizeler-benimle gerçekten kullanıcı adınız gibi mucizeler sizinle olmuş ne kadar güzel bende çok isterim çok çocuk olur olmaz bilemem ama ilerisi için çok güzel kalabalık aile gibisi yok🥰
Mucizeler-benimle Moniza 🥰🥰 rabbim hayırlısını nasip etsin bakımı zor olur ama dediğiniz gibi ilerisi için çok güzel yaşlandığımızda kapımızı çalarlar inşallah hayırlı evlat olsunlarda .. 😍
Asel2520 Mucizeler-benimle aynen valla şok olmuştum bide bende pco vardı tam mucize bebek bizimkiler 😄 17 haftalık olduk çok şükür 🌸
Moniza Mucizeler-benimle inşallah canım Allah dağına göre kış verirmiş kimseyede kaldiramayaci yükü vermez inşallah bebisleriniz çok uslu uykucu birer bebis olur sizi yormadan buyur giderler 💗😊
Asel2520 Mucizeler-benimle 2 Sinede kız dedi bugün öğrendik bir kızım vardı rabbim böyle layık gördü çok şükür eşim her ne kadar biraz üzülsede
Mor_papatya_ Mucizeler-benimle Maşallah Rabbim kolaylığını da verir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin normal doğum mu bide sezaryan canm merak ettim 🙊 🌸
Mucizeler-benimle Asel2520 ayy ne güzel inşallah benim ikizlerimde kız olur bayılıyorum İnstagram da Pelin akil var onun ikiz kızları gibi 😍 olsun hayırlı evlat kız çocuğu ve babalar kızlarına ilerde çok daha düşkün oluyor maşallah 🧡🙏🏻
Mor_papatya_ Mucizeler-benimle Maşallah kalabalık aileyi bende seviyorum ama cesaret biraz 😅😅rabbim kolaylığını da sağlasın bı avazda doğumun olsun🙏🏼🤲
Asel2520 Mucizeler-benimle aynen öyle valla ne yalan söylüyeyim ben sevindim kız evlat başka anne için rabbim herkese tattırsın bu güzel duyguyu allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🌸
Tazeanne0134 Mucizeler-benimle valla olsun isterim şimdi 2.ye hamileyim sonra ki gebelik ikiz olursa 4 çocuk bi anda tamamlanır çocuk sayısı sağlıkla gelsinler inşallah
Mucizeler-benimle Moniza şuan pek bişey anlamıyorum ama eminim bulantım çok olur :( diğer hamileliklerimde oldu çünkü Peki sizin ilk gebelik mi 🥰