BusraAltiok Merhabalar 7 haftalik gebeyim 7 hafta boyunca hiç kusmadım tedirgin olmaya başladım çevremdeki herkes kusuyor anormal bir durum mu var aceba? Şu an sadece ara ara bel ve kasık ağrılarım oluyor
Gulsurmeli BusraAltiok Çok normal herkesle bir değilsiniz sonuçta hiçte kusmazsınız inşallah berbat birşey çünkü 🥲
irem-Dora BusraAltiok Her gebelik başka oluyor, 24.haftadayim ben de hiç kusmadım. Olumsuz bir şey değil yani kusmamak merak etmeyin
Mrv1007 BusraAltiok inşallah hiç de kusmazsın. Benim 6’da bi başladı 20lerin sonlarına kadar kusmalar devam etti. 33’teyim hala bulantım oluyor, bulantı ilacımı içmeden bir günüm geçmiyor.
mavi_kus BusraAltiok umarım hiç kusmazsın emin ol iğrenç bir şey benim annemde hiç kusmazmış ama ben mahvoldum
Yasemen16 BusraAltiok 24 haftalık olucaz şükür 1 defa bile kusma olmadı ,illaki kusma olacak diye bjsey yok 🤗
Deletedmom547899 Benimde 7 den sonra başladı.Kusma yok ama mide bulantısı var.İnsallah hiç bu belirtiyi yaşamazsınız daha kolay geçer
Klcaysgl Tadini çikar canim ne güzel bulantisiz daha sağlikli günler geçirirsin emin ol kusma korkusuyla dişari bile çikmak isdemiyosun 🙄
Asena17 BusraAltiok kusmak istedigine emin miisn :Dd ne guzel kiz sukret ilk 4 ay kusmadim ama bogazima gelir geri giderdi allahim cok sukur gecti
damlaakgn BusraAltiok boşver bacım kusma berbat bısey yanı benımki 20. Haftalara kadar sürdü kabus gibiydi