bebislerimi_buyutuyorum Sunaahraz ne garip değil mi bende greyfurt aserdim ama bizimde kızımız olcak inşallah 😊
hukukcuanne_06 -aybars-02 ben de hep bunun için dua ediyorum bir an önce yaz gelsin, eşim ne aşeriyorsun ne istiyorsun diye soruyor yazın gelmesini istiyorum diyorum😅 Allahım tez vakitte yaz meyvelerine kavuştursun bizi🙂
Karelinannesi hukukcuanne_06 ay amin ya bende aynıyım 🙏🏻 Bu yaz çoğu meyveyi difrize atacağım ya kışın kendim tüketirim yada hamile birini görürsem aşeren ona veririm çok zormuş çünkü böyle 🙄
gamzebngaa_dmr _momy_ bencede detaylı ultrasonu bekle benimki hep belli değil benziyor yüzde 80 su yüzde 70 bu dendi en son detaylı ultrasonda belli oldu
Gulergulmez Budiss_Moms ay ben de deli gibi yeşil zeytin yiyorum, 50 tane çekirdek saydım bir gün 🤭 cinsiyet belli değil henüz
Htcnal Budiss_Moms Ayni , ben de yesil zeytin,hele biber dolgulu olani😅 Benim yavrumu kiza benzetti doktor ,ben hep erkek hissediyorum,bakalim😅😅
dduygu1 Ekilemradahuc bende 😢 aslında trendyolda var ama yorumları biraz acı olduğunu söylüyor o yüzden almak istemedim
igvescarim Ekilemradahuc bende erik 3 tanesini 85 e aldık 🤦🏻♀️ Bulunduğumuz şehirde hatta her şehirde hamile manavı var aslında. Trendyol da da var . Ben yedim ama eriğin çıkmasını dört gözle bekliyorum çünkü dışı yeşil erik içi siyahtı
Acemi_annee1 sunaolmez yazın suyunu kaynatmak için dolaba atılıyor aslında belki bulabilirsiniz umulmadık birisinden 🤭
Sema97 sunaolmez rüyalarıma giriyor 😅 annemin kiraz bahçesi var Bursa da ağaca çıkıp oturup bi dala yiyordum şişene kadar 😅😅😂 koklaya koklaya yedim
Smyye1B H-s073 sunaolmez Kiraz aşeren anneler buyurun 🤭🥰 https://www.metroyatservis.com/urun/metro-chef-meyve-konserve-825g-kiraz https://www.metroyatservis.com/urun/metro-chef-kiraz-450g
T1996 Çilek ve karpuz karpuzu yiyemedim daha :( hiç tatlı ya da ekşi istemedim oğluşum geliyor haziranda inşallah🤲🏻
gunessbeste Ay ne aşermedim ki 🤦🏼♀️😅 ama en çok rüyama kadar giren kiraz, böğürtlen ve ahududu aşerdim hala da yiyemedim 7.aydayım.🥲 böğürtleni dondurulmuş buldum Allahtan 🙏Kızım olacak inşallah 🌸♥️
alistero İlk 4 ay kabusdu sadece tostla beslendim. Bulantı kusma sürekli. Özellikle tatlı, haslanmis et, pişmiş sogandan asiri tiksindim. Ekşiye düştüm turşu ayva. Çok şükür kızım olcak.
Erenediz alistero Offf bende ilk defa böyle vir tiksinme yaşadım oğullarımda hiç böyle olmamıştım ama şimdi soğan beni mahvetti adı bile tiksinti bende ya hatta ilk farkettiğim o oldu.yazarken bile cıkarcak gibi oluyorum 🤭
Cemoss46 alistero ayy şuan bende bunlarj yaşıyorum daha 7+2 özellikle tatlı çikolata görünce miğde bulantısından ölecem ayvayı 3 4 tane yiyorum günlük
htccsknr Madonna mandalina,karpuz,kestane sürekli canım bunları istedi sürekli yedim 😂 Cinsiyetimiz KIZ 💞🍓🤰🏻 19+2 deyiz son 2 haftadır felan sürekli tatlı şeyler yemeye başladım.. Ama nasıl bi tatlı yemek anlatamam 😂😂