PrensesFiona Madonna mandalina ve hamsi aşermiştim Benim bebiş de kız 💕. Şimdi hamsiden tiksindim orası ayrı 🤷🏻♀️😅
edanurbalci Clementinee ay bende hahahhaha yalandan kendimi aşermiş gibi yapıp bişeyler istiyorum yapsınlar diye 😄😄
Mervemami PrensesFiona Aaa ilk zamanlar ben de mandalina aşerdim henüz bilmiyoruz cinsiyeti bakalım 😂🌸
Yavrucuk Smyye1B Smyye1B 12+2 haftalık hamileyim deli gibi her gün her an kiraz düşünüyorum🥺🥺🥺🥺🥺Rüyama bile girdi.Ama yiyemedim henüz.Cinsiyet için 6 gün sonra gidecem
Zeyfat17 -aybars-02 reçel yiyin bulabilirseniz nefsiniz körelir ben de ilk hamileliğimde kışın ortasında şeftali çekmişti canım reçel yiyince nefsim körelmişti ☺️
Fatmapekesen -aybars-02 Bende valla sordum iki tanesi 80 tlye gelir dediler beklersin dediler iştahım kaçtı
hukukcuanne_06 -aybars-02 ben de hep bunun için dua ediyorum bir an önce yaz gelsin, eşim ne aşeriyorsun ne istiyorsun diye soruyor yazın gelmesini istiyorum diyorum😅 Allahım tez vakitte yaz meyvelerine kavuştursun bizi🙂
Elfvli Madonna Türk kahvesi. Ama cig bir şekilde kasik kasik yiyorum. 🙈 kahve için yataktan kalktığımi biliyorum. İlk kizimda da cok yemiştim. Simdi de yiyorum.
Ezgiozbass Medine_cicek1 uzun süre cinsiyetini göstermeyen bebekler genelde kız oluyor Allah gönlünüze göre versin 🙏
Gurbetkusu_43 Medine_cicek1 7 aylık belli değil mi 🤭 kız başka doktora gitseydin keşke. Gerçi gitmişti olabilirsin 🤷🏻♀️
Rabiamsf Medine_cicek1 hey maşallah nasıl saklamış kendisini bizde 18 haftalık olduk saklanıyoruz ama çok turşu yiyorum ve acı biber turşusu. Rüyamda kızım vardı ismini bile duydum çok tatlıydı. Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💯💕
Haticecebrail Bende genellikle eksi ve tuzlu yiyecekler icecekler aserdim henüz cinsiyet belli degil😊
Limonzeytin Haticecebrail Bende sizi gibiyim sürekli ekşi tuzlu şeyler yiyorum tatlıdan nefret ediyorum daha 11 haftalığz bakalım ne olacak merakla bekliyorum 😊😊😊