Hande1nur Bahar_yldz Benim deli gibi turp istedi canım, normalde tadını bilmem babam küçükken yedirmeye çalışırdı tükürürdüm:) 3 turp yedim bir oturuşta tuzlayıp limonlayip. Hormonların gücü adına:)))
Drygmr Bahar_yldz ayy tatlı asla yiyemezdim, çikolata bile sadece bitter yiyordum gebelikten önce. Şimdi hep tatlı çekiyor canım, kız bebeğe hamileyim bu arada 🥰 hayırlısıyla bir dogursaydik😅
asyaanne Aslında tek bişey söyleyemem ama kızlar ben deli gibi ekşi şeyler yiyorum roka,turşu,bol limon sıktığım çorbalar ama özellikle çiğ köfte😍 bol nar ekşisiyle beraber ay yine canım çekti😂
Yerfistiklarininannesi Bahar_yldz bende mumbar istiyo canim normalde annem pisirince evde kacardim o derece ama simdi olsa bi tencefe yerim heralde
Fatmayyy Bahar_yldz inan bnde oyleyim hamile olduktan sora baya bi tiksindim bu son haftalar acayip cnm cekti ve yaln yk iki uc dfa ictm🥲
zehraduman Bahar_yldz Hayatta ağzıma ciğer sürmezdim hatta o kadar tiksinirdim ki elleyemezdim bile eşim istediği zaman kayınvalideme giderdik o yapardı. İlk aşerdiğim şey ciğer olmuştu ve koca bir tabak ciğerin yarısını ben yemiştim 😂 eşim ağzı açık izlemişti beni😂
zehraduman Bahar_yldz Sabah aç karnına bir çay kaşığı ya da tatlı kaşığı pekmezi ılık ya da sıcak suyla karıştırıp içerseniz çay gibi demir oranını yükseltiyormuş benim de çok düşüktür normalde şuan 12+3 haftalığız ama maşAllah değerlerim çok güzel size de fikir olsun😊
Deletedmom547899 Asermek gibi değilde normalde eve siyah zeytin hiç almam yeşil zeytin yerim hep.Bugun ablam almış tadı bir güzel geldi bir güzel geldi bir oturuşta 10 tane yedim hayret ettim kendime
morportakal Hiç yemem değil de bir kış geçerdi bi portakal soyup yemezdim. Şimdi meyve alışverişi için markete gidiyorum hepsini canım istiyor. Spesifik olarak kivi isteğim arttı özellikle sert ve ekşi haliyle 😄
Tugbannebebek Aysegokce19 canın çekiyorsa ye mutlaka, bişey olmazzz şartlama kendini vejeteryanım diye, hamilelikte her şey mübah 😆