Liyalina Bahar_yldz karnabahar hic sevmezdim karnibahar canik cekmisti sevdigim nelee varsa hamilelikte tiksindim 🤷
Esma46800 Normalde tatlı sevmem yemekten sonra kalkıp tatlı yiyene hayret ederdim eşim çok seviyor tatlıyı yemekten sonra kalkıp yer ben hiç yemem ogün ilk defa yemekten geliyoruz canım nasıl tatlı çekti alır almaz eve gelene kadar iki tane yemiştim 🙈☺️
happykrkmzs AymiraNur çay ve kahve bayılırdım. Hele kahveyi büyük kupayla 2 3 tane içerdim ama hamile kalınca tiksindim içemiyorum ikisini de 🙁üzüyo beni inşallah geçici bişeydir
Firdesy Bahar_yldz Karpuz, kokoreç, kelle paça çorbası hiç sevmediğim şeylerdi rüyalarıma kadar girdiler yedim sadece çorbayı beğendim tadını bile bilmiyordum
tugbacicekdagi Bahar_yldz çayı hep gereksiz bulmuştum aman tadı da hiç bir seye benzemiyor derdim bazen haftada bir hatta ayda bir içtiğimi bile bilirdim simdi kokusu burnumda tütüyor 🤣🤷🏻♀️
eksi_elma Bahar_yldz çay pek icmezdim kahveciydim normalde. Günde 3 kahve icerdim o da kendimi tutmuş halim 🤣 şimdi kahveden tiksindim kokusu bile midemi bulandırıyor, çay delisi oldum.. çaydanlığı ağzımdan dökesim geliyor 🤣 ayyy dur çay demliyim kalkiyimda canm çekti anlatınca 🙈
zynpckn15 Mervee5858 ay hadi darısı başıma sağlıklı bi şekilde. bi oğlum var bir de kızım olsa çok güzel olur
cikilob Bahar_yldz ekmek, mısır konservesi, baklava🤪 hıc yemezdım, keske yemeseydım ama ekmek canım cok istiyor.
Reyhandemirbasaran Bahar_yldz domatesi sevmem çiğ olarak tüketmiyordum. Yemek icine dogruyorum ama kahvaltida falan hep esime verirdim tabagimda bile tutmazdim. Simdi domates olmadan kahvalti yapamıyorum. Iki tane yiyorum bide ya. Icimi açıyor sanki. 😂
Hiraumut Bahar_yldz kırmızı ete dokununca görünce midem çok kötü olurdu nefret ederdim. Ama hamilekte yedim bi iki kere şimdi ise bayilarak yiyiyorum 😁
Dilhunizade Bahar_yldz elma suyunu asla sevmem.hic aklima gelmemistir bugune kadar ama gebeligimde canm cok çekti ve bayagi ictim.. Bu araalr da tam yetismemis mandalina cekiyor canm 🤣🤣🤦♀️
Tospikkkk Bahar_yldz benim canım da çikolata çekiyor deli gibi hiç sevmem yedikten sonrada migdem bulanıyor ama dayanamıyorum bak yine migdem bulandı
Suzann_57 Şerbetli tatlıları ağzıma sürmezdim ama şuan hergün önüme getirsinler halka ve tulumbayı bitirene kadar yiyebilirim bir de zeytin çok tüketmezdim kahvaltıda sayamıyorum artık ne kadar yediğimi😂