Umrankement Sinemtaskn valla bugun et dogradik annem ozellikle cigere elini kesjnlikle surme dedi herhalde var ole bisi bende bilmiyorum . Hatta cigere dokunmiyim diye baya tedbirliydi 🙁
Glitter Sinemtaskn tabi ki gercek degil, cig etler toksoplazma icerebilir o yuzden ciplak elle dokunulmamasi oneriliyor, lekeyle alakasi yok
Eeelllliiiiiifffffffff Saadet27 aynen canım bende inanmıyorum hamileliğimin başından beri herşeyi elliyorum hele bugün dediğin gibi yüzdük resmen😁
Glstn Saadet27 Elini bir yerine sürmezsen sıkıntı yok diye biliyorum.Ben de mecburen dokundum ama elimi bir yerime sürmeden isim bitince elimi yıkadım.Insallah birşey olmaz ya😁
Nily Ben et kestim Cigere dokunmadim ama yedim biraz annem pisirmisti🙂 hayirlisi hakkimizda ne diyelim
Dml Sinemtaskn canım bebek hareketlerini hissetmediğin haftalarda yani ilk aylarda dokunma derler,bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca bişey olmaz derler 😂 Benim kendi fikrim hurafe bunlar ama insan hormonların etkisiylede herşeye inanıyor sanırım riske atmak istemiyor 😂
Byy34 Sinemtaskn ben ciğere dokunup göz kapağımı kaşıtmıştım oğlumun göz kapağında leke oldu ben inanıyorum birebir şahidim çünkü
Hs4523 Bos hayır bulaşmaz insanların boş hurafeleri bunlar malesef sadece çiğ et yenmemeli dokunmayla hiçbişey olmaz
Glitter Bos tabi ki hayir, yanlislikla elinizi agziniza yuzunuze goturebilirsiniz diye bu uyarilar zaten. Bir de eti ellediginiz ellerle mutfakta baska yerlere dokunmak oralarin da kontamine olmasina yani kirlenmesine neden oluyor
Benay Sinemtaskn evet canım kaynanama da demişler o da inanmamış bi deneyelim demiş koca elini baldırına dokundurmuş kocamın bacağının başdırında kocaman kahverengi leke var diyorum anne karısını hiç mi düşünmedin acaba olacak mı diye denemek ney hadi başka yerde olsaydı kalp krizi mi geçirtecektin bana diyorum Allah belanı senin emi terbiyesiz diyor gülmekten de geri kalmıyor ama 😂😂😂😂 yıka elini bol bol
Sedaahmet Sinemtaskn bende bugün hep et dogradım. Ciğeri doğramadım ama şişe dizdim sadece. Biryerime dokundum mu hatirlamıyorum şuan. Ama elimi biryere sürmedim.
Candy_liz Sinemtaskn korkutmak gibi olmasın, Ama öyleymiş, benim çevremde çok kişi denemiş inanmamış, hep çocuklarında leke olmuş, donundukları yerde..