Merhaba kızlar oncelikle bu postu açmayı sabırsızlıkla bekliyordum 😁 41+0 da doğum yaptım bebeğimin gelmeye niyeti yoktu yalancı sancılar dışında ne yaptıysam olmadı hurma yedim merdiven indim çıktım sıcak duş aldım yürüdüm hep hareket ettim ama yok gelmedi nazlı kizim 😌😌 41+0 da doktorum suni sancı ile dogumu başlatacağını soyledi sabah 9 da hastaneden giriş yaptım 10.50 de fitil şeklinde suni sancı verildi hiç abartildigi kadar olmadığını düşünüyordum hiç bisey hissetmedim akşama kadar benim acilmam çok yavas ilerledi saat de 1 cm ilerledi ben sürekli yürüdüm suquat yaptım sonra akşam 21.00 gibi serum ile suni sancı taktılar sancılarım arttı ben sancı geldikçe agliyor bagriyodum ama yanlış yapıyordum sezeryana alın dedim almadılar sancın gelince burnundan nefes al ağzından ver dedi doktor ben öyle yaptım 4 cm den 1 saat içinde 7 ye yükseldi hemen nst de sancı çekerken bı baktım doktorlar geldi doğumun basladi ikincan dedi ben ikindim doktor dedi bebeğin saçları gorunuyor ben çok mutlu oldum 4 5 defa ikindim bebek doğdu çok güzel bir duygu çok güzel bir Rabbim herkese nasip etsin inşallah 8 tane dikişim var. Benim catim dar olduğu için ve bebek sağ tarafıma yerlesmisti o yüzden dikişlerim biraz çok ama doktorlarım normal dedi bu kadar olması sorusu olan varsa cevaplayabilirim 😍🥰