Ceylankosova içini ferah tur🙏❤️ 100 kişiden 85ine aynı şeyi söylüyorlar 🥰benimki de aynı şeyi söylediler test yapalım vs gerek duymadım öyle olsa bile ben bebeğimi istiyorum 🙏❤️ Sende bebeğini ne olursa olsun istiyorsan kendimi hiç strese sokma rabbimin ol deyipte olmayacağı şey yok 🥰 nasıl ki okulda yapılan bir sınavdan düşün alınca senin zekan o teste göre yargılanmıyor kanaat getirilmiyorsa bu da öyle bir şey sıkma canını 🙏❤️ Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah bundan sonra detaylı haricinde hiçbir test yaptırmayacağım🤰 Bunlar sadece ihtimal çok sağlıklı bir bebek doğduğunda hasta olabiliyorsa,hasta dedikleri bir bebek sağlıklı da olabiliyor 🙏bilmemek daha güzel bence 🥰 ben Yozgat’ta yaşıyorum buradan kalkıp Ankara Urfa iyi doktor var denilen her yere gittim ama şuan keşke gitmeseydim sonucu değiştiremiyorum neden peşine düştüm ki diyorum 🙈sende aldırmamaya kararlıysan kendini rabbime teslim et gerisini bırak üzerine düşme 🤰❤️ Kaybın var allahım yardımcın olsun inşaallah bu bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏hamileliğinin tadını çıkar ve kendine stres yapıp bebeğini de üzme 😍🕊 ben buraya inşaallah sağ salim kucağına aldığının haberlerini de okurum inşaallah 🙏🥰