Berilikom Anne adayları çiğ ete dokunmama gibi bişiyler duyan varmı çiçek koklamıyorduk onu biliyorum ciğerede dokunmuyorduk ama normal ete dokundum bugün pişirirken sakıncalı mıki
Nishaa Berilikom inanirmisin bende Hic öyle Bise duymamisdim bir arkadas var hamile bir kadin cig ete ilk 3 ay dokunmicakmis bebegin yüzü lekeli olurmus diye Bise söyledi sacma buldum cok 🤣
parasetamoll Berilikom pişmaniye yedim bebeğim pişman olur mu gibi 😂 Ya bunlar hurafe toxoplazma çiğ et yenilmesi durumunda olur bunlara inanıp gebeliği zehir etmeyin tadını çıkarın bebeğinize birşey olmayacak 🌸🌸
Mervesoner Canım cmv ıgm virüsü bundan olabiliyor dikkat etmelisin etme elini sürdükten hemen sonra yıkamalısın
Berilikom Mervesoner çok yıkadım bayyaaa hemde Allaha emanet ler artık hep endişe merak sağlıkla bi gelseler
Saadet27 Berilikom bende inanır gibi oldum da sonra düşününce saçma geliyor rabbimden gelen herşeye razıyım şükür napalım olursa da sağlıklı olsunlarda 🙏🏽
Vuslat61 Cig etin yenmemesi disinda dokunulabilir bunlar da bir takim hurafeler malesef dokunarak virus bulasmiyor cig tuketirseniz bulasir..iciniz rahat olsun
Canimmmm Vuslat61 katılıyorum yeme diyor doktorlar dökün ma değil ayriyeten elleri sık yikadiktan sonra hiç Bir sakıncası yok 🤔
Nishaa Saadet27 inanmiyorum zaten cok sacma 😂 neler cikartiyolar yakinda yemekde pisirmeyin cocukda tencere izleri olur yerler😂😂
Bos Canimmmm ya bende şimdi gördüm bunu, bugün baya et doğradım. Ellerimi sürekli bi yıka bir kaç iş yap yeniden ete otur yaptım. Normal yıkadım yani öyle ustelemedim. Içime kurt düştü şimdi, bir şey oldu diye 😢
Canimmmm Nishaa aynen katılıyorum onlara kalsa saga sola göre bn hamile bile değilim karnım yokmuş kalcam yokmus senin nerende 7 aylık bebek diyorlar 😠