Rabiaseher Bebegim21 doktordan geldim kizlar ama cinsiyet söylemedi erken dedi 11 nisana ayrıntılı ultrason günü verdi
Dilayy Bebegim21 Sende kız istiyorsun heralde canm bende kız istiyorum cinsiyetimiz belli degil daha inşallah hayırlısıyla Rabbim gonlumuzdekini nasip eder bize 🙏
KkkkBbbb Pheebs 1 şubatta 2 Li test için gittim doktor tahmin edebilirdi ama sonunlu biri olduğu için cwp bile vermedi maalesef haftaya tekrardan gidicez belli olur İnşaAllah 🤩
gamzeminaaa Kızlar özele gittik bugün . Sata göre 12+4 usg ye göre 13+5 . Satı yanlış biliyorsun dedi. Hayır dedim ısrarla . Ve cinsiyeti gördü ama 16 da söylerim dedi. Hiç beğenmedim ya büyük heves ile gittik olmadı.
gamzeminaaa m_gunes ya ne güzel söylemişler cnm bizde 13 kasimiz. 🤦 Cinsiyeti söylemedi diğer ay geldiğinde soylicem dedi
Karanfil_ gamzeminaaa bana cinsiyet kız dedi ama kesin değilmiş tabi sizinde taramada gözünüzü kapatmanızı istedimi bi 30 sn falan
RMeryy annesininkuzudu-1 3 Kasım erkek olabilir dediler hep ama hala net değil 1 ay sonra belli olur dedi doktor