Bebegim21 Rabiaseher aynı gün son adet tarihimiz yani öyle de değil aslında da ultrosonda öyle çıkıyor cinsiyeti öğrendiniz nj
Sevdashn Hacerhiraa bende çok arada kaldım yaptırsam mi yaptirmasam mi diye %100 doğru çıkmıyomuş sonuçlar kötü bı şey duyup hamileliğimin geri kalanını kötü geçirmek istemiyorum
Hacerhiraa Sevdashn evet birazda o tedirgin etti aslında beni. Yani hasta bir bebek olsa bile kabulumuz. Aldırmayı düşünmüyorum. O yüzden bi sorun çıkarsa hamileliğimin kalanını zehir etmek istemiyorum. Ki çoğu zaman yanlış sonuçlar çıkıyormuş. Detaylı ultrason yaptıracağım ama ikili taramayı düşünmüyorum
Karanfil_ Burcumm bende dün ikili taramaya gittim doktor kız dedi ama net 16. Haftada belli olurmuş bende başından beri erkek hissediyorum bakalım hayırlısı
aylinnntrhn Ipekyrdy biz de 15 şubat ikili test için gideceğiz🙊 haber verin lütfen cinsiyet için bişey dicekler mi acaba 🥰
m_gunes 13 kasım son adetm 12+2 de doktorumun tahmini kız👼 bacak arası boş görünüyor dedi ama umarım yanılmamıştır, sabırsızlıkla kesinleşmesini bekliyorum☺️.bu hafta demir ve omega ya geçtik.sizler neler kullanıyorsunuz?
gamzeminaaa m_gunes ya ne güzel söylemişler cnm bizde 13 kasimiz. 🤦 Cinsiyeti söylemedi diğer ay geldiğinde soylicem dedi
Mihribancglr annesininkuzudu-1 29 ekim 11 haftadan beri erkek deniyor tahmini ama bakalım haftaya net öğrenirim inşallah 🙈🙏🥰 14+5 💋💫🫂