Deryy Jan91 bnim her muanemde zaten kilo boy parmak baş fln bakıod dr oyüzden ekstra bişe mi var die merk ettim 😅
-PembePapatyam- Uzumlu_Kekim Alper yurdasipere aldım doktorum da onu önerdi 😊 arkadaşım da gitti çok memnun kaldı
Betulsen34 Gamzeaydin13 15.58de bilgilerini girip tam 16.00da sisteme giris yapin. Saat dikkqt etmeden hemen birine tiklayin 2 sn icinde bitiyor. Sadece 4 kisiye veriyor gunde. Ben o sekilde aldim
Esra_a Smyye1B 900 tl hangi hastane bende medical den aldım randevu ama fiyat sormadım doktorum umuttepe riskli gebelere bakıyor sana bakmaz dedi
Nuraymehmet EsraGlgr zeki sahinoglu nakitte 750 olmus bnde ona gtmeyi dsunuorum..detayli anlatıyor degil mi
defneveannesiii Bsra-tasan06 ortadoğu hastanesinde yaptırdım yenimahallede 605 liraydı. Natomedin muayene ücreti 145 lira. Ayrıntılı ultrason yapılıyorsa eğer orda uygun olacağını düşünüyorum.
prenses_annesiiii Bursada anadolu hastanesinde 1200 lira dediler ben şook 😳 bende Ahmet yılmaz diye bir dr kendi kliniğinden randevu aldın detaylı ultrasyon 600 tl doktoru baya met ettiler
Bussbusss Dilaraa_16 bende bu hastaneye gidiyorum 600 TL mi olmuş 😒 henüz yaptırmadım ama bi arkadaşım bi kaç ay önce 450 yaptırmıştı🙄