Deryy Bsra-tasan06 özel dr muanehanesine gidiyorum bende ayrıntılı için ekstra ödermiyim yani ayrıntılı dediğiniz 3-4 boyutlu ultrason işe kontrol mü
Deryy Ferda_33 ben 3 lü taramaya devlete gittim sekreter dioki bakabildiği kadr bakıyo dr bey kendi ultrasonundan
Ozgebrk Ayın 15 inde gittim 325 TL ödedik özel hastane tabi burası büyük şehir olmadığı için diğer yerlere göre daha uygun iskenderun
Jan91 Deryy ayrilintili herseye bakiliyor, ama tabi abartili ücret o yuzden en son cv verdiler bize, bebeğin fotograf ve videosuyla, ama zaten bebek kendini pek gostermiyordu, 😄
Deryy mrvasln gerçkten benim bulndğm ilçede dr yok ne özel ne devlet Ben en yakın amasya die oraya gidiyorum git gel benzin Muanehane ücreti 500 akşamüstü gidiyoruz genelde eşimin işler hafifleyince yeme içme ekleniyo bi dr bize olyo 1000 lira her gidişimizde
PinarArslan Bsra-tasan06 izmirde de öyle ne yazık ki çok pahalı. ben ikizlerime hamileyim ikiz oluncada fiyat değişiyor 950 ₺
Deryy Jan91 bnim her muanemde zaten kilo boy parmak baş fln bakıod dr oyüzden ekstra bişe mi var die merk ettim 😅